Banner 980x90

Aicina iesniegt darbus Liepājas vizuālās mākslas izstādei

Ventspils, 22.sept., LETA. No 2.oktobra līdz 8.oktobrim Liepājas un apkārtnes mākslinieki varēs iesniegt darbus Liepājas vizuālās mākslas kopizstādei, aģentūru LETA informēja Liepājas muzeja direktore Dace Kārkla.

Katrs mākslinieks var iesniegt ne vairāk kā trīs darbus.

Liepājas muzejs arī šogad sadarbībā ar Liepājas un apkārtnes māksliniekiem rīko Liepājas vizuālās mākslas izstādi, kas kļuvusi par Liepājas kultūras tradīciju.

Paredzēts, ka izstāde Liepājas muzeja lielajā izstāžu zālē norisināsies no 13.oktobra līdz 5.novembrim. Svinīgā izstādes atklāšana un Liepājas kultūras pārvaldes veicināšanas balvu pasniegšana plānota 13.oktobrī plkst.17.

Šogad, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, izstāde notiks bez vienotas tēmas un konceptuālā skatījuma. Izstādes mērķis ir eksponēt pēdējo divu gadu laikā radītos darbus, atklājot Liepājas mākslas dzīves kopskatu, tendences un virzību.

Izstādes atklāšanas dienā žūrija vērtēs kopizstādes darbus un piešķirs balvas par mākslinieciski augstvērtīgākajiem un interesantākajiem darbiem, lai veicinātu mūsdienu mākslas procesu attīstību un sekmētu Liepājas mākslinieku jaunrades procesu.

Kopējais Liepājas Kultūras pārvaldes šim mērķim paredzētais balvu fonds ir 1000 eiro. Liepājas muzejs iegādāsies vienu izstādes darbu muzeja mākslas krājuma papildināšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)