Banner 980x90

"airBaltic" Liepājas lidostā rīkos Pilotu akadēmijas atvērto durvju dienas

Rīga, 4.jūn., LETA. Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" piektdien, 7.jūnijā, no plkst.15 līdz 19 Liepājas lidostā rīkos Pilotu akadēmijas atvērto durvju dienas, aģentūru LETA informēja "airBaltic" pārstāvji.

Katram dalībniekam būs iespēja no "airBaltic" Pilotu akadēmijas pašreizējiem studentiem un instruktoriem uzzināt vairāk par pilota profesiju, kā arī iepazīties ar "Diamond DA40" un "DA42" apmācību lidaparātiem, kas tiek izmantoti studiju procesā. Tāpat būs iespēja iepazīties ar profesiju izvēles iespējām, ko piedāvā "airBaltic".

Pasākumā piedalīsies arī Liepājas lidostas, Liepājas Valsts tehnikuma, "Latvijas gaisa satiksmes" un "PNB bankas" pārstāvji.

"airBaltic" Pilotu akadēmija tika atklāta 2018.gada aprīlī, un pašlaik tajā mācās pirmās četras studentu grupas.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "airBaltic" 2018.gadā pārvadāja 4,136 miljonus pasažieru, kas ir par 17% vairāk nekā gadu iepriekš.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas. Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)