Banner 980x90

Aizputes novada domes vadības grožus pārņem līdzšinējais domes priekšsēdētāja vietnieks Juris Grasmanis

Ventspils, 21.jūn., LETA. Šodien par Aizputes novada domes priekšsēdētāju ievēlēts Juris Grasmanis no nacionālās apvienības "Visu Latvijai" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK), kurš iepriekšējā domes sasaukumā bija domes priekšsēdētāja vietnieks, aģentūru LETA informēja pašvaldības vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Inga Zērande.

Par Grasmani nobalsoja astoņi deputāti, bet sešas deputātu balsis saņēma otrs šim amatam izvirzītais kandidāts Mārtiņš Grundmanis no saraksta "Progresīvie".

Grasmaņa kandidatūru atbalstīja astoņi no kopumā deviņiem VL-TB/LNNK deputātiem - devītā šī saraksta deputāte Jolanta Berga uz domes sēdi nevarēja ierasties. Savukārt par Grundmani balsoja četri saraksta "Progresīvie" deputāti un divi no Latvijas Zemnieku savienības (LZS) ievēlētie deputāti.

Domes priekšsēdētāja vietnieka amatā ievēlēts Andris Jankovskis (VL-TB/LNNK).

Aizputes novada domē deviņi mandāti ir VL-TB/LNNK, četri mandāti - sarakstam "Progresīvie", bet divi mandāti - LZS. Līdzšinējais Aizputes novada domes priekšsēdētājs Aivars Šilis (ZZS) šajās vēlēšanās nekandidēja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)