Banner 980x90

Ar akustisko koncertu Liepājas Latviešu biedrības namā uzstāsies Jenny May

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 1.oktobrī plkst.19.00 dziedātāja Jenny May viesosies Liepājas Latviešu biedrības namā ar unikāli sagatavoto akustisko programmu "Sajūtu Mistērija".

 

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informē dziedātājas menedžere Inese Vīksnāne, māksliniece Latvijā uz lielās skatuves koncertē jau vairāk kā 10 gadus. Viņas kontā ir daudzi hiti, kuri iekļuvuši dažādu radio staciju klausītāko dziesmu topos, tāpat arī iegūti vairāki muzikālie apbalvojumi.

Lai gan līdz šim pierasts, ka Jenny May uz skatuves ir kā spridzeklis, uz rudeni dziedātāja sagatavojusi koncertprogrammu no mierīgas līdz ekspresīvai sajūtu gammai. No tautas dziesmas līdz pat rokmūzikai, izpildot Latvijas "Zelta Dziesmas", kā arī labākās kompozīcijas no sava repertuāra.

Kā dziedātāja pati saka: "Ja agrāk man sajūtu krāsas bija baltas vai melnas, tad tagad gribu izbaudīt arī starptoņus. Nav tikai mierīgi vai jestri, ir arī viegli, pieklusināti, dedzīgi, un dziļi. Gribu likt just. Dzīve ir sajūtām bagāta, tāpēc ļausimies kopējai sajūtu baudīšanai. Svarīgi, lai cilvēki var dziedāt līdzi un gremdēties Sajūtu Mistērijā kopā ar mani."

Koncetā varēs dzirdēt  "Nāk nakts", "Es gribu vēl mīlēt", "Dzīres", "Dzimtā valoda", "Kūko, kūko dzeguzīte", "Uz krustcelēm mazs bērniņš", "Cielaviņa", "Lūgums" un daudzas citas zināmas latviešu un ārzemju kompozīcijas. Tas viss akustiskā skanējumā: klavieru pavadījumā, perkusiju un akustiskās ģitāras izpildījumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)