Banner 980x90

Autovadītājs alkohola reibumā bēg no policijas

Ventspils, 25.apr., LETA. Grobiņas novadā aizturēts vīrietis, kurš, būdams 3,06 promiļu alkohola reibumā, vadījis automašīnu un bēdzis no policijas. Turklāt viņam bijis noteikts aizliegums vadīt transportlīdzekli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

23.aprīlī ap plkst.4.20 ceļu policisti uz ceļa Grobiņas apkārtnē ievērojoši automašīnu "Volkswagen Passat", ko nepārliecinoši vadījis kāds vīrietis. Automašīnas vadītājs nav paklausījis vairākkārtējām policistu prasībām apstāties un tā vietā sācis bēgšanu.

Policisti viņam sekojuši virzienā no Grobiņas līdz Otaņķiem. Šajā ceļa posmā vīrietis pie stūres uzvedies pārgalvīgi, nepārliecinoties par drošību krustojumos u.tml.

Transportlīdzekļa vadītājs nogriezies pa meža ceļu, apturējis automašīnu un ieskrējis mežā. Cenšoties paslēpties, vīrietis apgūlies grāvī, taču policijas darbiniekiem izdevies viņu aizturēt.

Noskaidrots, ka transportlīdzekļa vadītājs ir 1989.gadā dzimis vīrietis. Viņš, tāpat kā abi pasažieri, bijis alkohola reibumā.

Automašīnai nebija izieta tehniskā apskate un veiktā obligātā civiltiesiskā transportlīdzekļu apdrošināšana. Valsts reģistrācijas numura zīme bija ņemta no citas automašīnas. Apskatot transportlīdzekli, konstatēts, ka šasijas numuri ir bojāti. Transportlīdzeklis pieder aizturētā vadītāja draugam.

Vīrietis transportlīdzekli vadījis ne tikai alkohola reibumā, bet arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām - tām kopš 2015.gada ir noteikts liegums, kas būtu beidzies pēc mēneša.

Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)