Banner 980x90

"Berendsen" gumijas paklāji – 10 iemesli, kāpēc tos izvēlēties

Foto: Berendsen.lv
Foto: Berendsen.lv
Lai aprīkotu mūsdienīgu biroju un padarītu to par mājīgu darba vidi, jādomā par daudzām niansēm. Viena no tām – paklāji pie durvīm, gaiteņos un citās stratēģiskās vietās. Latvijas klimatā tas ir īpaši aktuāli, jo, kā vēsta meteorologu novērojumi – saulainas ir vien dažas dienas mēnesī, savukārt dienās, kad saules nav, nokrišņi un to radītās neērtības ir visai bieža parādība.

Kāpēc nepieciešami gumijas paklāji?
Lai saglabātu telpu tīru, kā arī aizsargātu grīdas segumu pret netīrumiem, gružiem un mitrumu, paklāji ir labākais risinājums. Telpās ar lielu cilvēku plūsmu īpaši piemēroti ir gumijas paklāji, kas ne tikai aizsargā grīdas segumu, bet arī savāc mitrumu, gružus un netīrumus, tādējādi nodrošinot telpu tīrību.

Būtiskākās gumijas paklāju priekšrocības:
• Gumijas paklāji palīdz saglabāt tīrību telpās.
• Samazina risku paslīdēt uz mitras virsmas.
• Uzlabo telpu ergonomiku, gan klusinot soļu radīto troksni, gan radot papildu drošību slidenās vietās.
• Palīdz saglabāt grīdas seguma kvalitāti ilgtermiņā.
• Palīdz uzlabot vidi darba vietās, kur darbiniekiem ilgstoši jāstāv kājās.

Kādās telpās ieteicams izvietot gumijas paklājus?
Vietās, kur notiek intensīva cilvēku vai darbinieku plūsma, paklāji var ievērojami uzlabot vides kvalitāti. Gumijas paklāji ir piemēroti dažādām telpām:
• rūpnīcām (gan sausiem, gan mitriem apstākļiem). Mitrās vietās gumijas paklāji uzlabo virsmas kvalitāti, samazinot slīdamību un veicinot liekā mitruma novadīšanu, līdz ar to darbiniekiem darba vide ir sausāka, ar mazāku iespēju paslīdēt. Tāpat daļa gumijas paklāju ir īpaši ergonomiski pielāgoti, lai samazinātu darbinieku nogurumu, atslogotu locītavas un muguru, kas ir īpaši svarīgi vietās, kur darbinieki daudz stundu pavada kājās.
• baseiniem un sporta zālēm. Ir pieejami arī tādi gumijas paklāji, kurus var savā starpā savienot, līdz ar to izveidojot līdzenu, mīkstu un ergonomisku klājumu. Šādi paklāji arī var būt veidoti ar ūdens novadīšanas sistēmu, kas īpaši svarīgi varētu būt treniņu vietu un baseinu ģērbtuvēs un dušas telpās. Tāpat gumijas paklāji ievērojami samazina slīdamību, kas ir īpaši svarīgi sporta zālēs – cilvēki taču uz tām dodas, lai uzlabotu veselību, ne paslīdētu sviedru peļķē un izmežģītu potīti.
• pie ārdurvīm dažādās iestādēs un uzņēmumos. Tie ne tikai aiztur mitrumu un gružus, bet arī rada drošāku vidi cilvēkiem, samazinot iespēju paslīdēt un gūt traumas.

Kur var izvietot gumijas paklājus?
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv


Ārdurvis un laukumi pie ieejas nebūt nav vienīgās vietas, kur var izvietot paklājus. Iespējas ir daudz plašākas. Gumijas paklāji ir pieejami dažādos izmēros un formās, līdz ar to ikkatrai telpai vai novietojumam var atrast piemērotāko, kas lieliski pildīs savas funkcijas un uzlabos telpas kvalitāti. 
Ieejas zona. "Berendsen" gumijas paklāji pat par 70–80% samazina sauso un slapjo netīrumu daudzumu, kas tiek ienesti ar apaviem.
• Vietās, kur var būt paaugstināts mitrums. Piemēram, pie ūdens aparātiem, kafijas automātiem, pie izlietnēm, aiz bāra letēm. Izlijis šķidrums paaugstina risku paslīdēt un gūt savainojumus, tāpēc gumijas paklājs ir vienkāršākais veids, kā šādas potenciālas problēmas novērst.
Darba zonās. Vietās, kur darbiniekiem ilgstoši jāstāv kājās, gumijas paklājs palīdz samazināt slodzi uz locītavām un līdz ar to arī nogurumu, kā arī mazina sāpes mugurā. Paklāja novietošana ievērojami uzlabo darbinieku komfortu, un līdz ar to arī produktivitāti un darbspējas.
Pārejas zonās. Paklāji ir noderīgi ne tikai pie ieejas, bet arī pārejas zonās starp telpām, piemēram, pārejas vietā no ražošanas zonas uz atpūtas telpu. Tā telpas ilgāk var saglabāt tīras un patīkamas.
Noliktavās un pieliekamajos. Ja šīs telpas ikdienā tiek aktīvi izmantotas, gumijas paklājs palīdz samazināt ienesto gružu daudzumu, nodrošina mīkstu virsmu, kas slāpē trokšņus, mazina iespēju, piemēram, saplēst traukus, kas izslīdējuši no rokām.
Virtuvju darba zonā pie izlietnes. Virtuvē gumijas paklājs samazina iespēju paslīdēt uz izlijušiem šķidrumiem vai ūdens, kā arī klusina soļu troksni.

Lai arī kādas būtu Jūsu ikdienas vai darba vajadzības, "Berendsen" piedāvā lielisku risinājumu – maināmus gumijas paklājus, līdz ar to visas rūpes par tīrību tiek nodotas profesionāļu rokās. Vienīgais, kas Jums jāpaveic – jāpiesaka pakalpojums, pārējo paveiks "Berendsen", un Jūsu birojā grīdas vienmēr būs tīras un sausas.

Ko piedāvā uzņēmums "Berendsen"?
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
"Berendsen" gumijas paklāji tiek piedāvāti nomā kā ārpakalpojums dažādu nozaru uzņēmumiem un iestādēm Latvijā. Uzņēmums "Berendsen" darbojas 16 Eiropas valstīs, piedāvājot tekstilizstrādājumu, higiēnas un drošības risinājumus. "Berendsen" ir arī viens no lielākajiem šādas nozares uzņēmumiem vairākumā Eiropas valstu, kurā tas darbojas.

"Berendsen" paklāju nomu Latvijā izmanto daudzi uzņēmumi, valsts un pašvaldību iestādes, piemēram.

10 iemesli, kādēļ "Berendsen" gumijas paklāji ir labākais risinājums
Tīrība. Gumijas paklāji palīdz samazināt telpā ienesto gružu, netīrumu un mitruma apjomu pat par 70–80 %!
Drošība. Samazinās risks paslīdēt uz mitras virsmas un tādējādi gūt savainojumus.
Ergonomika. Darba zonās gumijas paklāji mazina darbinieku nogurumu, slodzi uz mugurkaulu, tādējādi ļaujot darbiniekiem paveikt dienas uzdevumus ar mazāku fizisko piepūli. Tas dod iespēju arī samazināt dažādu arodslimību attīstības risku, kas saistīts ar ilgstošu darbu kājās.
Bez rūpēm. "Berendsen" gumijas paklāju servisā strādā profesionāla komanda,  kas tos nomaina pēc iepriekš izveidota grafika tā, lai klienti varētu izbaudīt tīras telpas katru dienu.
Kvalitātes kontrole. Visi paklāji posmā pēc tīrīšanas un pirms piegādes klientiem tiek rūpīgi pārbaudīti, lai noteiktu, vai tie ir bez defektiem.
Pielāgots grafiks. Paklāju nomaiņas grafiks tiek saskaņots ar katru klientu individuāli atkarībā no konkrētā uzņēmuma vajadzībām un iespējām, kā arī ņemot vērā gadalaiku (ziemā sniega un mitruma dēļ paklāji jāmaina biežāk) un telpu noslogojumu.
Pārdomāts interjers. Gumijas paklājs labi iederēsies telpas interjerā, ka ne vien padarīs mājīgāku telpas iekārtojumu, bet arī būs efektīvs palīgs cīņa pret gružiem. 
Universāls lietojums. Paklājus var novietot it visās telpās atkarībā no Jūsu vajadzībām un vēlmēm. 
• Augstākā kvalitāte. Lielākā daļa paklāju tiek novietoti pie ārdurvīm tādām telpām, kurās ir liela cilvēku plūsma, līdz ar to tiem jābūt ārkārtīgi izturīgiem, lai tie labi kalpotu un ilgi nezaudētu savu lielisko izskatu. "Berendsen" gumijas paklāji ir tieši tādi.
Ievērojama laika un pūļu ekonomija. Tā kā "Berendsen" visu paveiks Jūsu vietā, Jūs vairāk uzmanības varat veltīt tieši ar uzņēmējdarbību saistītiem jautājumiem, rūpes par tīrību atstājot profesionāļu ziņā.

Kā pieteikt pakalpojumu?
Ja vēl nelietojat gumijas paklājus, ir īstais brīdis apsvērt paklāju nomu. Darba produktivitāti uzņēmumā var veicināt dažādos veidos. Ja ir ērta un vienkārša iespēja uzlabot gan telpu kvalitāti, gan komfortu darbiniekiem un apmeklētājiem, kāpēc gan to neizmantot?

Lai pieteiktu pakalpojumu, jāveic vien pāris vienkāršu soļu – atliek vien ielūkoties tīmekļvietnē Berendsen.lv un sadaļā "Kontakti" aizpildīt vienkāršu veidlapu. Tuvākajā laikā ar Jums sazināsies klientu apkalpošanas speciālists, ar kuru varēsiet pārrunāt visus interesējošos jautājumus un pieteikt pakalpojumu.

Bieži uzdoti jautājumi par paklāju nomu
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
J. Vai pašiem jānovāc iznomātie paklāji, kad tie kļūst netīri?
A. Nē. To paveiks "Berendsen" darbinieki, vietā nekavējoties uzklājot tīru paklāju.
J. Vai paklāja nomaiņa netraucēs uzņēmuma darbu?
A. Nē. Paklāji tiek nomainīti pāris minūšu laikā Jūsu izvēlētajā laika grafikā. Ja Jūsu uzņēmums ir atvērts klientiem un apmeklētājiem, paklājus var nomainīt ārpus klientu pieņemšanas laika, lai netraucētu plūsmu.
J. Cik bieži tiek mainīti paklāji?
A. Katra situācija tiek pārrunāta individuāli, izvēloties piemērotāko grafiku, kas atbilst tieši Jūsu vajadzībām. Ierastākais nomaiņas grafiks ir reizi nedēļā, reizi divās nedēļās vai reizi četrās nedēļās, taču tas vienmēr būs atkarīgs no telpas noslogotības. Ergonomiskajiem paklājiem nomaiņas intervāls var būt pat reizi astoņās nedēļās vai reizi 12 nedēļās. 
J. Ko darīt, ja paklājs tiek nomainīts pret bojātu paklāju?
A. Šāda situācija ir ārkārtīgi maz ticama, jo pēc tīrīšanas visi paklāji tiek pārbaudīti, pārliecinoties, ka to kvalitāte atbilst prasībām, ka tie nav bojāti vai ar neiztīrāmiem traipiem. "Berendsen" apzinās, ka paklājs pie ieejas kalpo arī kā uzņēmuma vizītkarte, līdz ar to tīrībai un kvalitātei tiek pievērsta īpaša uzmanība.
J. Vai laikā starp paklāju nomaiņas reizēm klientam pašam ir jātīra paklājs?
A. Nē. "Berendsen" gumijas paklāji ir izturīgi un kvalitatīvi. Ja šķiet, ka paklājs ātri kļūst netīrs (piemēram, telpās ar īpaši lielu cilvēku plūsmu), var pieteikt biežāku paklāju nomaiņu, lai tas vienmēr būtu tīrs. "Berendsen" nomainīs paklājus saskaņā ar Jūsu vajadzībām, lai Jums par to nebūtu jādomā.

Ja arī Jūsu uzņēmuma darbību var uzlabot ar nomaināmiem gumijas paklājiem, ielūkojieties vietnē Berendsen.lv un piesakiet konsultāciju jau tūlīt, lai slapjais rudens, sniegotā ziema un nedaudz dubļainais pavasaris Jums nesagādātu nekādas rūpes. Ielūkojieties vietnē Berendsen.lv un uzziniet vairāk par paklāju nomas pakalpojumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)