Banner 980x90

Bērnudārzā "Margrietiņa" pabeigta daļēja inženiertīklu un iekštelpu pārbūve

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv

Liepājas bērnudārzā "Margrietiņa" pabeigts inženiertīklu un iekštelpu pārbūves pirmais posms, aģentūru LETA informēja Liepājas būvvaldes sabiedrisko attiecību speciālists Aigars Štāls.

Pabeigta apkures sistēmas pārbūve visā bērnudārza ēkā un jauna siltummezgla izbūve, bet ēkas pirmajā stāvā veikta elektroinstalācijas un grīdu nomaiņa, kā arī personāla un divu mazāko bērnu grupiņu telpu remonts. Būvdarbi veikti vairāk nekā 900 kvadrātmetru platībā, nodrošinot kvalitatīvu vidi mazuļiem un pirmsskolas izglītības personālam, piebilda Štāls.

Atbilstoši būvprojektam, ko izstrādājusi SIA "V projekts", pārbūve "Margrietiņas" telpās ir plānota 14 kārtās, paredzot arī otrā stāva inženiertīklu un telpu pārbūvi. Lai varētu īstenot nākamās kārtas, tam nepieciešams piesaistīt finansējumu.

Iekštelpu pārbūves pirmais posms "Margrietiņā" sākās 2014.gada oktobrī un ir pabeigts šī gada februārī. Darbus veica SIA "UPTK".

Kopējās izmaksas sasniedz 308 474 eiro - šajā summā ir ietvertas projektēšanas, būvuzraudzības un pārbūves izmaksas.

Pirms dažiem gadiem ar Eiropas Savienības līdzfinansējumu ir veikta pirmsskolas izglītības iestādes "Margrietiņa" jumta nomaiņa, siltināta ēkas fasāde un veikti citi energoefektivitātes uzlabošanas darbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)