Banner 980x90

Bezprocentu aizdevumi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Saņemt kredītu bez procentiem internetā joprojām ir iespējams, pie nosacījuma, ka varat naudu atmaksāt īsā termiņā. Piedāvājums attiecas tikai uz jaunajiem klientiem un ir spēkā tikai aizņemoties pirmajā reizē. Ņemot kredītu atkārtoti, ir jārēķinas, ka būs jāmaksā komisijas maksa. Lai saņemtu piedāvājumu, aizpildiet pieteikumu online un saņemsiet atbildi par aizdevuma pieejamību jau pavisam drīz. Izvērtējiet iespējas atmaksāt. Aizņemieties atbildīgi.

Maksimālā summa, ko šobrīd var aizņemties bez procentiem ir 500 EUR, taču vajadzības gadījumā ir iespējams pretendēt arī uz kredītlīniju, kuras apmērs var pārsniegt 2000 eur. Ja vēlaties, varat atmaksāt parādu pirms termiņa bez papildus komisijas. Jāmaksā tikai par laiku, kurā aizdevums ir lietots. Vairāk par aizņemšanās nosacījumiem un izmaksām varat uzzināt, iepazīstoties ar kredīta līguma nosacījumiem.  

Cik izmaksā aizņemšanās?
Mazais kredīts uz 30 dienām pirmajā reizē ir pieejams ar 0%. Aizņemoties atkārtoti vai bez akcijas gada procentu likme ir būtiski lielāka. Lai darījums būtu izdevīgs, obligāti jāatmaksā naudu līgumā noteiktajā termiņā. Ja tas nav iespējams, vairumā gadījumu ir iespējams veikt kredīta termiņa pagarināšanu, taču tas ir maksas pakalpojums, kas palielina aizdevuma kopējās izmaksas. Apstākļos, kad tas netiek darīts, ir jārēķinas ar dažādiem papildus maksājumiem – soda nauda, līgumsods, galējā gadījumā arī izdevumi par parādu piedziņu. Visie šie papildus izdevumi, protams, nav saistoši cilvēkiem, kas savlaicīgi izpilda savas saistības, taču var būt obligāti aizmāršīgajiem.

Cik ātri nauda tiek ieskaitīta kontā?
Piesakoties aizdevumam internetā darba laikā, vienas bankas ietvaros nauda uz klienta kontu tiek pārskaitīta vidēji 15 minūtēs pēc pieteikuma apstiprināšanas. Ja konts ir atvērts citā kredītiestādē, jārēķinas, ka laiks līdz naudas saņemšanai var būt ilgāks un reizēm sasniedz pat divas darba dienas. Lai arī norēķinu ātrums ir būtiski pieaudzis, tomēr reizēm gadās, ka pat starp divām kredītiestādēm Latvijā gadās komunikācijas problēmas un nākas gaidīt ilgāk. Lai izvairītos no šādām situācijām kreditors ir atvēris kontus vairākās bankās, kas ļauj aizņēmējiem saņemt naudu maksimāli ātri.

Vai kredīti internetā ir droši?
Latvijā izsniegt aizdevumus drīks tikai tie uzņēmumi, kas ir saņēmuši PTAC licenci patēriņa kredītu  sniegšanai. Ja vēlaties, lai aizņemšanās būtu droša, vienmēr aizņemieties tikai no licencētiem aizdevējiem. Tas būtiski palielina kredītņēmēju tiesību aizsardzību un ļauj sevi pasargāt no krāpniekiem.

Tiem, kas vēlas aizņemties lielāku naudas summu vai meklēt papildus informāciju par dažādiem kredītu veidiem, ir vērts ielūkoties AtrsAizdevums.lv un izpētīt visu no A līdz Z. 2018. gadā dažādi online kredīti visur reklamē sevi kā vienīgos pareizos un ir būtiski apzināties, kurš no tiem ir visizdevīgākais un ļauj aizņemties ar atlaidēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)