Banner 980x90

Brīdina par iespējamiem sastrēgumiem ceļā uz "Summer Sound" festivālu Liepājā

Rīga, 2.aug., LETA. Autobraucējiem, kas nedēļas nogalē plāno doties uz festivālu "Summer Sound" Liepājā, jāņem vērā, ka turpinās remontdarbi uz Jūrmalas šosejas un ir izmaiņas satiksmes organizācijā krustojumā ar Rīgas apvedceļu, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

LVC iesaka no Rīgas uz Liepāju izbraukt pa Jelgavas šoseju un tālāk pa Rīgas apvedceļu nokļūt uz Liepājas šoseju.

Ceļu apsaimniekotāji atgādina, ka turpinās arī plaši remontdarbi uz Vidzemes šosejas Sēnītes posmā, kur satiksme pakāpeniski tiek pārslēgta uz brauktuvi Siguldas virzienā un tā notiek pa vienu joslu katrā virzienā.

Kurzemē uz reģionālajiem ceļiem seši luksofori ir posmā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām, savukārt pie Pāvilostas to skaits ir sarucis līdz četriem. Abos būvdarbu posmos ir jārēķinās ar nepilnu stundu to izbraukšanai. Tāpat garāks remontposms ir no Ēdoles līdz Jūrkalnei.

LVC lēš, ka papildus 45 minūtes ceļā paies Latgalē, ceļa posmā no Gulbenes Balvu virzienā līdz Kazupei, un Zemgalē, posmā no Tērvetes līdz Lietuvas robežai.

LVC aicina būvdarbu vietās ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi, jo būvobjektos transportlīdzekļiem nav iespējams samainīties vietām. Neievērojot satiksmes ierobežojumus, var izraisīt pamatīgus sastrēgumus un apgrūtināt braukšanu sev un citiem satiksmes dalībniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)