Banner 980x90

Būs skatāma Liepājas raksturīgāko ainavu retrospekcija

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Trešdien, 16.novembrī, plkst.17.00 par godu Latvijas valsts dzimšanas dienai, Liepājas Latviešu biedrības nama Galerijā atklās retrospektīva izstādi, kurā būs apskatāmas gleznas un zīmējumi no ilggadējā Liepājas plenēra "Pilsēta un Jūra", pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Gadu gaitā starptautiskais zīmētāju un gleznotāju plenērs ir izvērties par nozīmīgu Liepājas kultūras notikumu. Izliktā ekspozīcija dos iespēju redzēt un izvērtēt Liepājas vēsturisko pilsētainavu Vecliepājas, Jaunliepājas un Ezermales motīvos no 1996. līdz 2015.gadam. Izstādes mērķis ir pievērst liepājnieku uzmanību iepriekšējo paaudžu atstātajam mantojumam – vēsturiskajai pilsētas apbūvei, rosinot liepājniekus šo priekšteču atstāto mantojumu apzināt un saglabāt.

Izstādīto darbu autori ir Aldis Kļaviņš, Irina Tīre, Pēteris Taukulis, Valdis Mackars, Andrejs Ģērmanis, Agnija Ģērmane, Silvija Meškone, Marina Afanasjeva, Alise Mediņa, Ginta Stavrovska, Maruta Eistere,Vilnis Bulavs, Mārtiņš Krūmiņš, Jānis Judins, Gunārs Lociks, Aivars Kleins un citi.

Izstāde būs apskatāma no 16. novembra līdz 4. decembrim Liepājas Latviešu biedrības nama Galerijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)