Banner 980x90

Darbu sāks otrā Liepājas teātra valdes locekle Eva Ciekurze

Jelgava, 3.sept., LETA. Šodien darbu sāks otrā SIA "Liepājas teātris" valdes locekle Eva Ciekurze, informēja teātra vadītājs Herberts Laukšteins.

Jaunā valdes locekle būs atbildīgā par saimnieciskajiem un finanšu jautājumiem, savukārt pats Laukšteins varēs strādāt ar teātra repertuāra gatavošanu. Teātra vadītājs atzina, ka jaunā kolēģe ir ļoti spējīga, ieguvusi vairākas augstākās izglītības.

"Firmas.lv" dati liecina, ka Liepājas pašvaldībai piederošā teātra apgrozījums pērn bijis 632 904 eiro, bet peļņa - 419 eiro.

Jau vēstīts, ka par otro Liepājas teātra valdes locekli iecelta līdzšinējā Liepājas pašvaldības administrācijas Publisko iepirkumu daļas vadītāja Ciekurze.

Ciekurze no 2006.gada strādājusi pašvaldības administrācijā un no 2010.gada vada Publisko iepirkumu daļu. Jaunā valdes locekle ir ieguvusi sociālo zinātņu bakalaura grādu politoloģijā Rīgas Stradiņa universitātē un humanitāro zinātņu maģistra grādu mākslās Latvijas Kultūras akadēmijā, kā arī jurista palīga kvalifikāciju Biznesa augstskolā "Turība".

Kopumā konkursā bija pieteikušies deviņi pretendenti, no kuriem seši tika aicināti uz atlases otro kārtu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)