Banner 980x90

Degušajā Liepājas 10.vidusskolā joprojām dežurē ugunsdzēsēji

Foto: Twitter.com/ @Prusis
Foto: Twitter.com/ @Prusis
Svētdien, 26 jūnija rītā degušajā Liepājas J.Čakstes 10.vidusslolā, lai novērstu ēkas atkārtotu aizdegšanos, joprojām dežurē ugunsdzēsēji, aģentūra LETA uzzināja Liepājas Izglītības pārvaldē.

Šorīt Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Vitkovskis (Liepājas partija) bija sasaucis operatīvo apspriedi saistībā ar ugunsgrēku skolā, kur pēc zibens spēriena 26.jūnija rītā bēniņos bija aizdegušās mansarda siltinātās konstrukcijas.

Apspriedē piedalījās Izglītības pārvaldes, Komunālās pārvaldes un Būvvaldes atbildīgie speciālisti, lai izvērtētu situāciju un lemtu par turpmākajām darbībām.

Tā kā ēka ir apdrošināta, tiek organizēta tās tehniskā apsekošana, lai konstatētu zaudējumu apmēru, precizētu veicamo darbu tāmi un plānotu nepieciešamos remontdarbus ugunsgrēka postījuma seku likvidācijai. Ugunsgrēka cēloņu izmeklēšana nodota Valsts policijai.

Jau ziņots, ka 26.jūnija rītā aizdegās Liepājas 10.vidusskolas ēkas jumts. Iespējamais ugunsnelaimes cēlonis - jumta konstrukcijā trāpījis zibens.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) izsaukumu uz Liepājas 10.vidusskolu saņēmis plkst.8.37. Notikuma vietā konstatēts, ka skolas ēkas bēniņos deg mansarda siltinātās koka konstrukcijas četru kvadrātmetru platībā.

Ugunsnelaimi izraisījis iepriekšējā vakarā, 25.jūnijā, uznākušais negaiss. Tā laikā sākusies siltinājuma gruzdēšana, un vēlāk siltinājums uzliesmojis.

Cilvēki ugunsnelaimē nav cietuši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)