Banner 980x90

Dermatologs dzīves kvalitātes uzlabošanai Liepājā

Par ādas slimībām cilvēki runā nelabprāt, jo reizēm šķiet, ka, piemēram, kārpas, izsitumi vai matu izkrišana ir sīkums. Patiesībā, ikviena ādas izmaiņa var būt spēcīgs organisma signāls un impulss, kas var liecināt par smagām un nopietnām slimībām. Profilaktiskai vizītei pie dermatologa vajadzētu būt ikgadējai rutīnai, tāpat kā zobārsta vai ginekologa apmeklējumam. 

Taču kā atrast labāko speciālistu, kas meklē saslimšanas cēloni, nevis novērš tikai sekas? Vienkāršākais veids ir izvēlēties pieredzes bagātu un profesionālu klīniku. Diemžēl nereti augstākā līmeņa speciālisti pieejami vien galvaspilsētā. Lai palīdzētu pacientiem visā Latvijā, pieredzes bagātais profesors Jānis Ķīsis piedāvā izbraukuma konsultācijas vairākās Latvijas pilsētās, arī Liepājā. 

Profesionāls dermatologs Liepājā
Liepājas ādas ārsts pilsētas iedzīvotājiem kļuvis pieejams, jo Estētiskās dermatoloģijas klīnika, kuras komandu veido labākie jomas profesionāļi, katru mēnesi dodas izbraukuma konsultācijās. Klīnikas dibinātājs prof. J. Ķīsis ar ticību savam sapnim, smagu darbu un vēlmi uzlabot pacientu dzīves kvalitāti 2006. gadā izveidoja nelielu ārsta praksi. No profesora un vienas medmāsas komandas klīnika ir izaugusi par līderi ādas ārstēšanas jomā gan Latvijā, gan Baltijā un piedāvā konsultācijas Daugavpilī, Ventspilī, Preiļos, Rēzeknē un citās pilsētās.

Profesors J. Ķīsis ir viens no zināmākajiem dermatovenerologiem Latvijā. To apliecina 35 darba gadi, vairāk nekā 30 000 apmierinātu pacientu un vairāk nekā 30 gadu ilga pieredze medicīnisko pētījumu veikšanā. Tā kā āda ir lielākais cilvēka orgāns, tā ir jāuztic pieredzes bagātākajiem!

Procedūras ādas skaistumam un labsajūtai 
Klīnikā pieejami ne tikai dermatologi, bet arī estētiskā skaistuma speciālisti. Kosmetologs veic ne tikai ārēji estētiskas procedūras, bet arī terapeitiskas manipulācijas pēc ādas saslimšanām, vienlaikus dziļi attīrot ādu, veicot un palīdzot ar nomierinošām procedūrām.

Tāpat Dermatoloģijas klīnikā pieejama arī Baltijā vienīgā ķermeņa skulpturēšanas jeb CoolSculpting iekārta, kas palīdz atbrīvoties no liekajiem taukiem, izmantojot aukstuma terapiju jeb kriolipolīzi. Šī ir klīniski pierādīta un citur pasaulē pazīstama iekārta, kas bez ķirurģiskas iejaukšanās samazina liekos taukus līdzvērtīgi tauku atsūkšanas efektam un saglabā ilglaicīgu un spēcīgu efektu. Tā kā iekārtas pārvest no Rīgas uz Liepāju nav iespējams, baudīt šīs procedūras jādodas uz galvaspilsētu. 

Kāpēc uzticēties profesora Jāņa Ķīša dermatoloģijas klīnikai?
Dermatovenerologs Liepājā pieejams līdz ar citiem izciliem profesiju pārstāvjiem, jo 360 grādu pilnvērtīgu pacientu ārstēšanu nodrošina plašs speciālistu loks. Speciālisti veic izmeklējumus, ķirurģiskas manipulācijas, lāzerterapijas procedūras, kā arī krioterapijas procedūras. Nepieciešamības gadījumā pacienti no Liepājas tiek nosūtīti uz Rīgu.

Tā kā nereti slimības ir komplicētas, ārstēšanai pieejami šādi speciālisti: 
• dermatologi, arī īpaši bērnu speciālisti, 
• dermatovenerologi,
• podologi, kas ārstē pēdas, 
• uztura speciālisti, kas var palīdzēt ar uztura jautājumiem, 
• fizioterapeiti fiziskā stāvokļa uzlabošanai, muskuļu un locītavu traumu ārstēšanai,
• mūzikas terapeiti, kas palīdz uzlabot arī garīgo, psihisko, sociālo veselību ar zinātniskām un radošām metodēm, kas balstītas psiholoģijā, medicīnā un mākslā. 

Atšķirībā no citām nozares klīnikām daudz līdzekļu Dermatoloģijas klīnika iegulda ne tikai medicīniskās, bet arī tehnoloģiskajās inovācijās, kas atvieglo pacientu ikdienu un ekonomē laiku. Piemēram, vizītei iespējams pieteikties tiešsaistē, izvēloties sev ērtāko laiku un teledermatoloģijas konsultācijā saņemt attālinātu konsultāciju. 

Klīnikas speciālisti gaidīs īpašās izbraukumu vizīšu konsultācijās 1–2 reizes mēnesī Celtnieku ielā 18 Liepājā, pēc iepriekšēja pieraksta mājaslapā dermatologs.com vai zvanot +371 28699111. 

Parūpējies par savu ādas stāvokli laikus un apmeklē labākos speciālistus tuvāk mājām! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)