Banner 980x90

Dunikas pagasta pārvaldes vadītājas amatā apstiprināta bijusī Nīcas kultūras nama vadītāja Kaunese

Rīga, 11.okt., LETA. Rucavas novada domes ārkārtas sēdē deputāti vienbalsīgi par Dunikas pagasta pārvaldes vadītāju apstiprinājuši bijušo Nīcas kultūras nama vadītāju Agiju Kaunesi, aģentūrai LETA pastāstīja Rucavas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Andis Rolis ("Vienoti novadam").

Uz vakanto Dunikas pagasta pārvaldes vadītāja amatu pretendēja seši kandidāti. Kaunese amatam izraudzīta, jo viņai ir pieredze pašvaldības darbā, kā arī redzējums par Dunikas pagasta attīstību nākotnē.

Rolis minēja, ka ilggadējais Dunikas pagasta pārvaldes vadītājs Jānis Vidējais, sasniedzot pensijas vecumu, devies pelnītā pensijā. Vidējais Dunikas pagasta pārvaldi vadīja kopš 2009.gada vasaras.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)