Banner 980x90

Elektrokabeļa ierīkošanai Rucavā plānots nocirst 61 koku

Rīga, 3.dec., LETA. Lai nodrošinātu elektrokabeļa ierīkošanu, Rucavas pašvaldībā plānots nocirst 61 koku, jeb atmežot 0,3 hektārus valsts meža, liecina Ministru kabineta komitejas atbalstītais rīkojums.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) skaidro, ka atmežošanu ierosina Rucavas novada dome, jo nekustamajā īpašumā plānots izbūvēt jaunu 20 kilovoltu pazemes kabeļa līniju gar dabiskās brauktuves malu, lai uzlabotu elektroapgādi posmā no Nidas ciema līdz Papes Ķoņu ciema viensētai "Līdumnieki."

Kopumā plānots, ka tas uzlabos elektroapgādi 250 klientiem.

Patlaban šajā posmā elektrība tiekot nodrošināta tikai ar virszemes kabeli, kas esot novecojis, kā rezultātā pakalpojuma kvalitāte iedzīvotājiem neesot pietiekami laba.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)