Banner 980x90

Gatavojoties egles iedegšanai, Liepājā būs noteikti satiksmes ierobežojumi

Ventspils, 1.dec., LETA. Saistībā ar 3.decembrī gaidāmo svētku egles iedegšanas pasākumu Liepājā nedēļas nogalē būs noteikti satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Liepājas Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Daira Bērtule.

No 2.decembra plkst.6 līdz 4.decembra plkst.2 būs slēgtas auto stāvvietas un stāvlaukums pie Rožu laukuma, kā arī slēgta transporta kustība pa Zivju ielu un A.Pumpura ielu posmā no Lielās ielas līdz Stendera ielai. Pasākuma rīkotājiem ir tiesības šajā teritorijā atstātās automašīnas evakuēt uz maksas stāvvietu.

Savukārt pie tirdzniecības nama "Kurzeme" no 2.decembra plkst.17 līdz 4.decembra plkst.20 būs novietota telts, kas ierobežos brīvu gājēju kustību.

Kā ziņots, 3.decembrī Liepājas Rožu laukumā notiks pilsētas galvenās svētku egles iedegšanas pasākums. No plkst.12 līdz 19 Rožu laukumā iepretim tirdzniecības namam "Kurzeme" norisināsies Ziemassvētku ieskaņas tirgus, kurā varēs iegādāties Ziemassvētku dāvanas, svētku dekorācijas un gardumus. Plkst.16 Rožu laukuma stāvlaukumā ieradīsies Ziemassvētku vecītis ar sievu, piparkūku vīriņš Kraukšķītis, sniegavīrs Olafs, Ziemassvētku vecīša brāļi un rūķi. Varoņi aicinās bērnus piedalīties dažādās aktivitātēs, turklāt Ziemassvētku vecītis gaidīs viesus arī savā mājiņā.

No plkst.16.15 Rožu laukumā ar akustisko koncertu uzstāsies dziedātāja Aija Andrejeva un pavadošie mūziķi Kaspars Ansons un Mārtiņš Miļevskis. Pasākuma noslēgumā uzrunu teiks Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (Liepājas partija), bet uzreiz pēc tam ap plkst.17.30 pilsētas eglē iemirdzēsies svētku rotājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)