Banner 980x90

Graudu uzpircēja "Otaņķu dzirnavnieka" apgrozījums pērn - 11,51 miljons eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Nīcas novada graudu pārstrādes uzņēmums SIA "Otaņķu dzirnavnieks" pērn strādājis ar 11,51 miljona eiro apgrozījumu, kas ir 2% pieaugums salīdzinājumā ar 10,96 miljoniem eiro gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" dati.

Uzņēmuma peļņa augusi no 707 325 eiro 2014.gadā līdz 708 080 eiro pērn.

"Otaņķu dzirnavnieka" vadības ziņojumā norādīts, ka pērn pilnībā attaisnojušās investīcijas autoparkā - astoņās jaunās kravas automašīnās un piekabēs, kas ļāva piesaistīt jaunus klientus un strauji audzēt pārvadājamo kravu apjomus Baltijā un Rietumeiropā. Savukārt, lai palielinātu šķidrmēslu iestrādes jaudas, tika iegādāta inovatīva un apjomīga iestrādes tehnika.

Savukārt šogad uzņēmums turpinās paplašināties, attīstot kravu pārvadājumus Eiropas Savienības valstīs, turklāt klientiem tiks piedāvāts ne tikai pārvadāt minerālmēslus, bet arī veikt to iestrādi, pielietojot jaunākās nozares tehnoloģijas.

"Otaņķu dzirnavnieks" iepērk rudzu un miežu graudus, ko pārstrādā bīdelētos un skrotētos miltos, putraimos un grūbās. Tāpat uzņēmuma darbības profils ir graudaugu pārvadājumi, minerālmēslu iepirkšana, uzglabāšana un tirdzniecība.

"Otaņķu dzirnavnieks" dibināts 1996.gadā, tā pamatkapitāls ir 9960 eiro. Uzņēmums nodarbina 50 darbiniekus.

"Otaņķu dzirnavnieka" lielākais īpašnieks ar 71,43% kapitāldaļu ir Ričards Riepša, 28,57% kapitāldaļu pieder Konstantīnam Riepšam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)