Banner 980x90

Gudrs, praktisks un elegants risinājums ikvienai mājai: bīdāmās sistēmas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Bieži vien dzīvojamā telpā nav pietiekami daudz vietas tradicionālo mēbeļu izvietošanai. Šādos gadījumos labākā izvēle, kas ekonomēs telpas platību, ir bīdāmās sistēmas. Par to priekšrocībām stāsta mēbeļu ražošanas uzņēmuma SIA "Eira Group" īpašnieks Edgars Auza.

Universāls, viegli kopjams risinājums
Lai arī visbiežāk mēbeles ar bīdāmām durvīm tiek uzstādītas koridoros, guļamistabās un ofisa telpās, tās iederēsies jebkurā citā istabā, tā nodrošinot optimālu telpas izmantošanu. Ja telpa ir šaura, tad bīdāmo sistēmu var izmantot kā alternatīvu durvīm.

Bīdāmās sistēmas neprasa nekādus īpašus kopšanas pasākumus – nepieciešams tikai izsūknēt ar putekļusūcēju sliedi, kurā durvis bīdās.

Plašas dizaina iespējas
Vēl viena būtiska priekšrocība ir gandrīz neierobežotas iespējas pielāgot mēbeļu dizainu ikvienam interjeram. Mēbeļu noformējums ir atkarīgs no materiāla veida un furnitūras. Kā norāda E. Auza, "Eira Group" piedāvājumā ir ļoti plaša plākšņu krāsu izvēle, tādēļ ikviens varēs atrast sev tīkamāko variantu.

Ērts risinājums bez ierobežojumiem
Bīdāmās sistēmas tiek montētas sliedēs uz grīdas un pie griestiem, tādēļ vienīgais priekšnoteikums šāda risinājuma īstenošanai – grīdai un griestiem jābūt pēc iespējas līdzenākiem. Maksimālai ērtībai "Eira Group" meistari paši nodrošinās mēbeļu uzstādīšanu.

Edgars Auza norāda, ka katram klientam tiek veltīta īpaša pieeja – iespējams konsultēties, lai rastu labāko risinājumu, kas būs gan estētisks un elegants, gan praktisks. Pieejami varianti jebkādam klienta budžetam. Mēbeles tiek izgatavotas 30 dienu laikā. 

SIA "Eira Group" nodarbojas ar plākšņu materiālu tirdzniecību mēbeļu ražošanai un celtniecībai, kā arī mēbeļu izgatavošanu kopš 2014. gada.

SIA "Eira Group"
Ādu iela 27, Liepāja, LV-3401
Tālr. 26521937 
E-pasts: info@eiragroup.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)