Banner 980x90

Iedzīvotājus aptaujā aicina novērtēt Liepājas teātra jauniestudējumus

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Liepājas Kultūras pārvalde aicina iedzīvotājus piedalīties aptaujā, novērtējot šajā Liepājas teātra sezonā radītos jaundarbus, kā arī nosakot labāko sezonas izrādi, spilgtāko aktieri un aktrisi gan pirmā, gan otrā plāna lomās, aģentūru LETA informēja Liepājas Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Daira Bērtule.

Savu viedokli Liepājas teātra izrāžu skatītāji var izteikt gan interneta balsojumā " gan, aizpildot anketas, kas pieejamas Liepājas teātrī, tirdzniecības centrā "Ostmala" teātra kasē un koncertzāles "Lielais dzintars" informācijas centrā.

Lai rezultāti būtu objektīvāki, savu vērtējumu sniegs arī pieci Latvijas teātra kritiķi. Balsot var līdz 8.jūnijam, taču rezultātu paziņošana notiks 10.jūnijā Liepājas teātrī pēc šīs sezonas pēdējās, Gaļinas Poliščukas iestudētās, izrādes "Mūsu pilsētiņa".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)