Banner 980x90

Interesi par Liepājas tramvaja līnijas pārbūvi izrādījuši 14 uzņēmumi

Liepāja, 18.janv., LETA. Interesi par Liepājas tramvaja līnijas un tai piegulošās teritorijas pārbūvi izrādījuši 14 uzņēmumi, Rietumu Radio informēja SIA "Liepājas tramvaja" pārstāve Dace Gruntmane.

Viņa stāsta, ka kopumā 14 uzņēmumu pārstāvji pirmdien piedalījušies ieinteresēto uzņēmumu pārstāvju sanāksmē.

"Liepājas tramvaja" valdes loceklis Aigars Puks stāsta, ka interesi par tramvaja līnijas pārbūvi izteikuši uzņēmumi arī no Lietuvas un Igaunijas. "Esam patīkami pārsteigti par tik lielu ieinteresētību," viņš norāda.

Viņaprāt, sagaidāma liela konkurence par iespēju īstenot projektu, kas paredz gan Lielās ielas un tramvaja līnijas sakārtošanu, gan Tramvaja tilta paplašināšanu. "Patlaban gan grūti pateikt, cik no šiem ieinteresētajiem uzņēmumiem iesniegs savu piedāvājumu, bet jau šobrīd var prognozēt, ka būs no kā izvēlēties labāko, kvalitatīvāko un lētāko projekta realizētāju," pārliecināts Puks.

Sanāksmes gaitā uzņēmumu pārstāvji izstaigāja un apskatīja pārbūvējamo teritoriju.

Projekta vadītājs Uldis Klaks Kleins aicināja visus uzņēmējus ļoti nopietni izstrādāt darbu organizēšanas projektu, lai ievērotu projekta īstenošanas prasības - nepārtraukt sabiedriskā transporta kustību, ievērot gājēju pārvietošanās drošību, netraucēt uzņēmējdarbību pieguļošajā teritorijā.

Jau ziņots, ka uzņēmums "Liepājas tramvajs" 5.janvārī izsludināja atklātu iepirkuma konkursu par Liepājas tramvaja līnijas un tai piegulošās teritorijas kompleksu pārbūvi. Piedāvājumus konkursā var iesniegt līdz 20.februārim.

Liepājas tramvaja līnijas, Tramvaja tilta rekonstrukcijai un pārbūvei, kā arī vairāku zemās grīdas tramvaja vagonu iegādei tiks tērēti vairāk nekā 15 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)