Banner 980x90

Investējot 80 000 eiro, Liepājā atklāts jauns atveseļošanās centrs

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Veselības centru apvienības (VCA) "Liepājas MC" poliklīnikā atvērts jauns atveseļošanās centrs. Rehabilitācijas centra izveidē investēti 80 000 eiro, aģentūru LETA informēja VCA Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas vadītāja Ēva Jaunošāne.

Jaunajā atveseļošanās centrā tiek piedāvātas dažādas ūdensdziedniecības procedūras - Šarko duša, zemūdens masāža, dūņu un aļģu procedūras, kriomasāža. Savukārt sāls istabas apmeklējums ieteicams gan bērniem, gan pieaugušajiem, jo tā stiprina imunitāti, mazina elpošanas ceļu tūsku un iekaisumu, kā rezultātā samazinās klepus un iesnas.

"Piedāvājam dažādas ūdensdziedniecības procedūras, te ir Liepājā pirmā sāls istaba, skābekļa kokteiļi. Liepājnieki noteikti atzinīgi novērtēs, ka mūsdienu saspringtajā dzīves ritmā vienuviet pieejams daudzveidīgs atveseļošanās pakalpojumu klāsts," atzīst "Liepājas MC" poliklīnikas direktore Evita Zvagule.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)