Banner 980x90

Izraudzīta jauna Nīcas novada kultūras centra vadītāja

Rīga, 25.okt., LETA. Nīcas novada kultūras centra vadītājas amatā stājusies Ieva Mazpole, kura līdz šim strādājusi kultūras, konsultāciju un projektu jomā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Uz vakanto kultūras centra vadītāja amatu bija pieteikušies 14 pretendenti, tos Nīcas novada domes izveidota darba grupa septiņu cilvēku sastāvā, kuru vidū bija deputāti un domes administrācijas darbinieki.

Jaunā Nīcas novada kultūras centra vadītāja izglītību ieguvusi Rīgas Tehniskajā universitātē uzņēmējdarbībā, vadībā un projektu vadībā.

Jau ziņots, ka līdz šim Nīcas novada kultūras centru vadīja Agija Kaunese, kura šī mēneša sākumā Rucavas novada domes ārkārtas sēdē tika apstiprināta par Dunikas pagasta pārvaldes vadītāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)