Banner 980x90

Izsludinātas maksātnespējīgā "KVV Liepājas metalurgs" mantas pirmās izsoles

Rīga, 23.febr., LETA. Šodien maksātnespējīgā "KVV Liepājas metalurgs" maksātnespējas procesa administrators Guntars Koris izsludinājis pirmās sešas uzņēmuma mantas izsoles, aģentūru LETA informēja administratora pārstāvis Dzintars Hmieļevskis.

Izsoles izsludinātas Liepājā esošajiem nekustamajiem īpašumiem ar adresi Brīvības ielā 92A, Brīvības ielā 94A, Brīvības ielā 100, Brīvības ielā 100B, kā arī velmēšanas cehā uzstādītajām tehnoloģiskajām iekārtām un mašīnām kā lietu kopībai, kas atrodas Brīvības ielā 95A.

Velmētavas mantas izsole notiks šā gada 20.martā, plkst.12, Liepājā, Brīvības ielā 93, un tās sākumcena ir noteikta 1,33 miljonu eiro apmērā.

Pārējās šodien izsludinātās izsoles noritēs elektronisko izsoļu vietnē izsoles.ta.gov.lv, kur pieejama arī informācija par izsoļu kārtību un nosacījumiem, kādā personas var piedalīties izsolē.

Šodien izsludināta arī izsole AS "KVV Liepājas metalurgs" piederošam nekustamam īpašumam Brīvības ielā 94, Liepājā un tur esošajai kustamai mantai, tai skaitā, elektrotēraudkausēšanas cehā uzstādītajām tehnoloģiskajām iekārtām un mašīnām kā lietu kopībai. Lietu kopības pirmās izsoles sākumcena ir noteikta 5,35 miljonu eiro apmērā.

Izsole sāksies šā gada 26.februārī plkst.13 un tiks slēgta šī gada 28.martā, plkst.13.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "KVV Liepājas metalurga" maksātnespējas administrators Koris nolēmis uzņēmumam piederošo mantu pārdot vairākās izsolēs pa daļām. Šāds lēmums pieņemts, jo neviens no "KVV Liepājas metalurga" iegādes pretendentiem nebija izpildījis nodrošināto kreditoru izvirzītos nosacījumus un sniedzis prasītās garantijas, kas apliecinātu spēju uzņēmumu iegādāties kā vienu veselumu un atjaunot tā darbību.

"KVV Liepājas metalurgs" par maksātnespējīgu tika pasludināts 2016.gada septembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)