Banner 980x90

Jaunizveidotās partijas "Liepāja kvadrātā" sarakstā būs 18 deputāta kandidāti

Liepāja, 27.marts, LETA. Junizveidotās partijas "Liepāja kvadrātā" sarakstā 3. jūnija pašvaldību vēlēšanām būs 18 deputāta kandidāti, Rietumu Radio šodien intervijā sacīja partijas priekšsēdetājs Jurijs Hadarovičš.

Hadarovičs vēl nevēlējas apstiprināt, vai viņš būšot partijas mēra kandidāts, bet sacīja, ka partija cerot uz trim deputāta vietām Liepājas domē, kurā ir pavisam 15 deputāti.

Hadarovičs skaidroja, ka jaunu partiju nācies dibināt, lai varētu startēt pašvaldību vēlēšanās, bet ar iepriekšējiem kolēģiem no partijas "Saskaņa" esot bijušas domstarpības, jo Saeimas deputāts Valērijs Agešins nepārtraukti rosinājis virzīt savus cilvēkus pašvaldības amatos.

Jau ziņots, ka Hadarovičs un Miloslavskis par jaunas partijas dibināšanu paziņoja pēc tam, kad pērn jūlija beigās sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa" pavēstīja par šo divu savu līdzšinējo pārstāvju Liepājas domē izslēgšanu no "Saskaņas". Hadarovičam un Miloslavskim pārmeta "priekšvēlēšanu programmas un valdes lēmumu nepildīšanu" un "pārmērīgu sadarbību ar Liepājas mēru Uldi Sesku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)