Banner 980x90

Jūnija beigās Liepājā notiks Kurzemes Dziesmu svētki

Rīga, 13.jūn. LETA. 29.jūnijā Liepājā norisināsies Kurzemes Dziesmu svētku koncerts "Es esmu dzīvība", aģentūru LETA informēja Latvijas Nacionālais kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Linda Ertmane.

No 27. līdz 29.jūnijam Liepājā norisināsies vēsturisku notikumu pasākumu kopums - "Kuģa "Saratov" sagaidīšanai Liepājā - 100". Atceroties laiku, kad Liepāja bija kļuvusi par Latvijas valsts pagaidu valdības mītni, trīs dienu garumā ikviens varēs izdzīvot 1919.gada notikumus, piedaloties plašā svētku programmā, kas vainagosies ar Kurzemes Dziesmu svētkiem.

Kurzemes Dziesmu svētku koncerta, kas notiks Liepājas Olimpiskā centra Arēnā plkst.19, mākslinieciskā vadītāja būs Ilze Valce, deju kolektīvu virsvadītājs - Jānis Purviņš, pūtēju orķestru virsdiriģents - Guntis Kumačevs, režisors un scenogrāfs - Reinis Suhanovs.

Liepājas Olimpiskā centra Arēnā uzstāsies vairāk nekā 2000 koru, deju kolektīvu un pūtēju orķestru dalībnieku no visiem Latvijas vēsturiskajiem novadiem. Par virsdiriģentiem izvēlēti Kurzemes labāko koru un pūtēju orķestru diriģenti, Dziesmu svētku virsdiriģenti un Goda virsdiriģenti, kuri ir vai bijuši saistīti ar Kurzemi.

Biļetes uz Kurzemes Dziesmu svētku koncertu "Es esmu dzīvība" var iegādāties SIA "Biļešu paradīze" kasēs.

Latvijas koru koncertus rīko Latvijas Nacionālais kultūras centrs sadarbībā ar Liepājas pilsētu, svētkus atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)