Banner 980x90

Jūras svētkos Liepājā uzstāsies populāri mūziķi

Ventspils, 19.jūn., LETA. Jūras svētkos Liepājā uzstāsies grupas "Triānas parks" un "bet bet", Nacionālā teātra aktieru ansamblis "Greizais ratiņš" un televīzijas šova "X-faktors" dalībnieki, aģentūru LETA informēja Liepājas Kultūras pārvaldes pārstāve Dita Dzene.

Jūras svētki notiks Liepājas promenādē 14.jūlijā no plkst.11. Pasākumā paredzēta arī daudzveidīga bērnu programma, netradicionālās sporta spēles, ielu teātra mākslinieku un improvizācijas teātru performances, kuršu vikingu liellaivu sacensības, jūras glezniecības plenēra "Liepājas marīna" gleznu izstāde, svētku tirdziņš un citas aktivitātes.

Svētkus organizē Liepājas Kultūras pārvalde, sadarbībā ar Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas pārvaldi, Liepājas mākslas galeriju "Klints" un radošās pilnveides mākslas studiju "Mākslas pasāža RADI". Visas svētku aktivitātes ir bezmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)