Banner 980x90

Kā iespējams pelnīt naudu ar Instagram?

Pēdējo piecu gadu laikā Instagram ieņēmis būtisku lomu daudzu cilvēku dzīvē visā pasaulē. Šajā sociālajā tīklā tiek pavadīts ļoti daudz laika, aplūkojot dažādus attēlus un video. Bet vai zināji, ka ar Instagram iespējams arī pelnīt naudu? 

Esam apkopojuši būtiskāko informāciju, kas palīdzēs saprast, kā iespējams nopelnīt ar Instagram vietnes palīdzību.

Atrodi savu nišu
Lai varētu sākt pelnīt naudu ar Instagram kontu, nepieciešams saprast, kura ir tā niša, kas varētu būt atbilstošākā tieši Tev. Kosmētika, mode, sports, māksla, veselīgs uzturs – šīs ir galvenās tēmas, ar kurām šobrīd spēj pelnīt cilvēki. Protams, arī Tev ir iespēja izveidot jaunu nišu, tādā veidā samazinot arī konkurenci. 

Visvieglāk ir pelnīt naudu ar to, kas Tev patīk. Piemēram, ja cilvēkam ļoti patīk veselīgs uzturs un viņš katru dienu lasa dažāda veida uzziņu materiālus, kāpēc gan par to nepastāstīt plašākai publikai? Publicējot padomus regulāri, ir iespējams iegūt sekotājus, tādā veidā pievienojot vērtību savam Instagram profilam. Tāpat vari apsvērt ideju par ierakstu izveidi gan latviešu, gan angļu valodā, tādā veidā palielinot sasniedzamās auditorijas lielumu. 

Protams, šis naudas ieguves veids ir laikietilpīgs un nav garantiju tam, ka tiešām viss izdosies, tomēr vērts vismaz izmēģināt. Ja nu gadījumā nauda Tev nepieciešama uzreiz un zini, ka nākamajā mēnesī to varēsi bez problēmām atmaksāt, mūsdienās pieejams ir SMS kredīts (vairāk: https://www.crediton.lv/sms-kredits). Ja atbildīsi visām prasībām, tad saņemsi aizdevumu, kas palīdzēs tikt galā ar īslaicīgām naudas grūtībām. 

Sekotāju piesaiste
Kad esi izvēlējies nišu, kurā vēlies darboties, tad nepieciešams padomāt par to, kā piesaistīt sekotājus. Lai profils būtu vērtīgs, ir ļoti svarīgi, lai tā sekotāji būtu īsti cilvēki, kuri iesaistās, nevis ir vienkārši nopirkti sekotāji. Lielākā daļa zīmolu no Instagram konta sagaida to, lai tam būtu spēcīgs un lojāls sekotāju pieplūdums. 

Lai arvien vairāk cilvēku uzzinātu par tavu Instagram profilu, ir svarīgi izmantot piemērotus tēmturus, kas saistīti ar nišu, kura darbojies. Noteikti arī Instagram profilā Tev nepieciešams norādīt visu nepieciešamo informāciju par sevi. Svarīgi pievienot kontaktinformāciju, no kurienes esi, ko dari. Ja vēlies, lai parādītos arvien vairāk jaunu sekotāju, publicē ziņas regulāri. Ir vērts padomāt arī par fotogrāfiju kvalitāti. Vairāk spēj pelnīt tie profili, kuros apskatāmas skaistas un profesionālas fotogrāfijas, tāpēc noteikti pārliecinies par to, ka spēsi saviem sekotājiem piedāvāt augstas kvalitātes saturu.

Sponsorētu publikāciju izvietošana
Kad esi radījis kvalitatīvu Instagram kontu, protams, ir nepieciešams atrast zīmolus, kuri būtu ieinteresēti sadarboties tieši ar Tevi. Visbiežāk zīmoli ir gatavi maksāt, ja nofotografējies ar viņu zīmola preci un pievieno atsauci uz šo produktu. Protams, arī zīmoli rūpīgi izvērtē, vai sadarboties ar konkrēto Instagram profila autoru vai arī nē. Ir svarīgi, lai tēls atbilstu tam, ko reklamē arī pats zīmols. Piemēram, ja Tavs Instagram profils ir saistīts ar fitnesu, tad, visticamāk, ar Tevi sazināsies dažādas trenažieru zāles, kā arī zīmoli, kuri pārstāv veselīga uztura produktus.

Tev ir iespējams kļūt arī par sadarbības partneri. Ir dažādi zīmoli, kuri gatavi maksāt noteiktu % apjomu par katru jauno piesaistīto klientu. Personai tiek piešķirts unikāls reklāmas kods, ko iespējams izsekot, tādā veidā redzams, cik cilvēki ir sākuši izmantot produktu, pateicoties tieši šim kodam.

Izveido savu preci
Ja esi uzsācis savu Instagram karjeru, tad noteikti vērts padomāt arī par to, vai gadījumā nav kaut kas tāds, ko Tu pats varētu pārdot. Tie var būt dažādi apdrukāti krekliņi, gleznas un citas lietas. Izveidojot savu interneta veikalu, ir iespējams diezgan vienkārši reklamēt šīs preces savā Instagram kontā.

Noteikti ir vērts izmantot mūsdienu sniegtās peļņas iespējas, tādā veidā gūstot papildus līdzekļus ar kuriem iespējams piepildīt savas vēlmes!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)