Banner 980x90

Kādām īpašībām jāpiemīt Tavam biroja krēslam?

Labākā investīcija, kuru varam veikt, ir līdzekļu ieguldīšana savā attīstībā, labsajūtā un veselībā. Straujajā ikdienas ritmā mēdzam piemirst par šķietamiem sīkumiem, kas laika gaitā var uz mums atstāt ievērojamu efektu. Piemēram, mēbeles, ko izmantojam darbavietā. Tie, kas strādā ofisā, noteikti lieto ofisa mēbeles – galdu un krēslu. Vai vienmēr pievēršam pietiekami daudz uzmanības tam, lai krēsls būtu ergonomisks un mūsu vajadzībām atbilstošs? Diemžēl nē. Taču vienmēr ir laiks situāciju mainīt un iegādāties kvalitatīvu biroja krēslu. Kas jāņem vērā, lai veiktu vērtīgu pirkumu, lasi turpinājumā. 
Sēdekļa augstumam ir jābūt pielāgojamam
Ikvienam biroja krēslam ir jābūt maināmam sēdvietas augstumam, lai katrs darbinieks varētu to pielāgot atbilstoši savām vajadzībām. Lai nodrošinātu optimālu komfortu, krēsla augstumam vajadzētu būt tādam, ka sēdošā pozīcijā cilvēka augšstilbi atrodas paralēlā pozīcijā grīdai un saliektas kājas, pēdas stabili atbalstot pret grīdu, veido 90 grādu leņķi.

Atzveltnei ir jābūt regulējamai
Krēsla atzveltnei ir jābūt tādai, kuru iespējams bez problēmām pielāgot veicamā darba specifikai. Ja atzveltne ir piestiprināta sēdeklim, to jāspēj pārvietot uz priekšu un atpakaļ. Bloķēšanas mehānismam ir jābūt pietiekami kvalitatīvam, lai tas spētu nofiksēt gan krēsla augstumu, gan atzveltnes pozīciju, lai tā nemainītos. Ja atzveltne ir atsevišķi no sēdekļa, noteikti vajadzētu būt iespējai arī regulēt tās augstumu, nodrošinot atbilstošu balstu mugurai. 
 
Tev var noderēt arī krēsls ar jostasvietas atbalstu
Mūsdienīgi biroja krēsli ir papildināti ar īpašiem jostasvietas balstiem, kas paaugstina komfortu sēdēšanas laikā. Krēslam ir jāpielāgojas Tavas muguras dabiskajai formai, nodrošinot pareizu pozīciju. Un jostasvietas balsts noteikti var palīdzēt Tev sēdēt ergonomiski pareizi, samazinot uz muguru un citām ķermeņa daļām radīto slodzi. Interneta veikalā 220.lv iespējams iegādāties dažādus, kvalitatīvus biroja krēslus, sākot tikai no 30 eiro. Šeit pieejamie biroja krēsli būs lieliski piemēroti lietošanai ne tikai ofisā, bet arī mājās – darbistabā, bērnistabā un citur. 

Izvēlies atbilstošu krēsla sēdvietas dziļumu un platumu
Katram biroja krēslam, kas pieejams interneta veikalā 220.lv, preces aprakstā ir minēti tā izmēri, tai skaitā, dziļums un platums. Jo garāks ir cilvēks, jo dziļāka sēdvieta viņam var būt nepieciešama un otrādi. Ideālā gadījumā krēslam vajadzētu būt tādam, ka, sēžot taisni, attālums starp sēdekļa priekšējo malu un Tavu kāju ceļgalu iekšpusi ir apmēram 5 līdz 10 cm. 
 
Izvēlies elpojošu krēsla materiālu un izturīgu polsterējumu
Ņemot vērā to, ka daudzi ofisa darbinieki un arī tie, kas strādā no mājām, ilgas stundas pavada sēžot, ir svarīgi, lai materiāls, no kura izgatavots krēsla sēdeklis, būtu "elpojošs" un atbilstoši polsterēts, nodrošinot komfortu vairāku stundu garumā. 

Auduma sēdekļa pārvalks ir labs variants, taču mūsdienās ir pieejami arī dažādi inovatīvi risinājumi, kas nodrošina patīkamu sēdēšanu. Tāpat arī polsterējumam nevajadzētu būt pārāk cietam vai mīkstam.

Izvēlies krēsla modeli ar roku balstiem
Šāda dizaina biroja krēsli palīdz mazināt saspringumu kakla un plecu rajonā. Ņem vērā, ka arī roku balstiem vajadzētu būt regulējamiem, lai ērti varētu pielāgot to augstumu, nodrošinot pareizu sēdēšanas pozu. Gan roku balstu, gan arī citu krēsla daļu pielāgošanai un regulēšanai ir jābūt vienkāršai un ērtai. Kvalitatīvam krēslam regulēšanu var veikt, piespiežot pogu vai sviru, un nav nepieciešams izmantot papildu instrumentus.
 
Ienāc 220.lv jau šodien un izvēlies ergonomisku un kvalitatīvu biroja krēslu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)