Banner 980x90

Karostas cietums iekļauts 10 neparastāko Eiropas viesnīcu sarakstā

Liepāja, 21.marts, LETA. Karostas cietums iekļauts 10 neparastāko Eiropas viesnīcu sarakstā, Rietumu Radio informēja Karostas glābšanas biedrības valdes locekle Monta Krafte.

Karostas cietums iekļauts 10 neparastāko viesnīcu sarakstā, kur pavadīt aizraujošas brīvdienas Eiropā, sarakstā. Šādu sarakstu izveidojis portāls "get10things", kas apvieno vietējo ekspertu ieteikumus, kur un kā labāk atpūsties Eiropas lielākajās pilsētās.

Sarakstā iekļautās viesnīcas - gulta zem klajas debess krāšņā dabas ainavā, viesnīca bākā, naktsmītne celtnī ar pilsētas panorāmu, stiklotas iglu, no kurām vērot ziemeļblāzmu, vienkāršas mājiņas kokos un Karostas cietums - sniedz iedvesmu ceļojumiem un biznesa idejām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)