Banner 980x90

Ko pirkt un nepirkt internetā?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās internetā varam nopirkt visu – burtiski visu! Un jautājums vien paliek tāds – ko vajadzētu un ko nevajadzētu pirkt internetā? Vai varbūt nav nekā tāda, ko internetā pirkt nebūtu praktiski?

Padomāsim – bieži vien preces internetā varam iegādāties lētāk. Pat ar visu piegādi vai pasta pakalpojumiem pirkums, kas veikts interneta veikalā, maksās lētāk, nekā veikalā pirkts. Un tam būtībā nav nekāda sakara ar to, ka prece būtu mazāk kvalitatīva vai sliktāka nekā veikalā pirktā! 

Interneta veikalam ir mazāk iekšējo izmaksu nekā parastā veikalā (telpu īre, saimnieciskie izdevumi, pārdevēju algas utml.), tāpēc interneta veikali var atļauties piedāvāt zemākas cenas (preces ar mazāku uzcenojumu). Pircējam, protams, tas ir izdevīgi. 

Tas, ka esam dzirdējuši par gana daudziem ārvalstu interneta veikaliem, kur atsūtītās preces ne tuvu nelīdzinās tam, ko bijām cerējuši saņemt un kas attēlots fotogrāfijās, krāpnieku netrūkst nevienā jomā. Protams, pircējs domā, ka ikviena prece, arī tā, kas parasti izmaksā 100 eiro, internetā maksās vien 30 eiro un būs līdzvērtīgā kvalitātē. Ja vien nav izpārdošana, tad uz tik lielu cenas starpību gan cerēt nevajadzētu.

Interneta veikali piedāvā zemākas cenas, tomēr saprātīgā līmenī. Tāpēc izvēlamies tikai tādus interneta veikalus, kurus zinām, uzticamies to kvalitātei un varam būt pārliecināti, ka saņemsim pasūtījumā patiešām to, par ko esam gatavi maksāt. Vislabāk, protams, izvēlēties pašmāju interneta veikalus, kuru arī mums netrūkst, jo brīdī, ja arī radīsies kāda problēma, to atrisināt būs daudz vienkāršāk nekā ar kādu ārvalstu pārdevēju. 

Tā kā internetā tirgo visu, tad nav nekā tāda, ko teiktu, ka nevar vai nevajag pirkt internetā. Ja vien zinām, kur pērkam, esam gana uzmanīgi un prātīgi, ar pirkumu nekļūdīsimies. Sākot no pārtikas produktiem līdz kosmētikai, apģērbam, saimniecības precēm un tehnikai līdz mēbelēm un vēl tālāk. Iegādāties var patiešām visu. 

Arī mēbeļu iegāde internetā nav nekas neparasts, tāpēc bieži vien, kad izlemjam, ka mājoklim nepieciešams kāds papildinājums vai atjauninājums mēbeles formātā, pirmo iepirkšanos izpētes nolūkos veicam tieši internetā. Pirmais solis ir aiziet līdz datoram (turklāt jebkurā diennakts laikā varam meklēt savu sapņu dīvānu vai skapi, ne tikai darba laikā veikalā) un uzmeklēt vajadzīgo. Bet izvēle ir liela – mēbeļu veikalu internetā ir daudz un piedāvājums ir plašs. 

Dīvāni internetā, piemēram, gultas, skapji, kumodes, plaukti, kā arī norādītas krāsas, materiāls, izmēri, attēli un apraksts – cik nu kurā interneta veikalā rūpīgi aprakstīta katra prece. Noteikti nevajadzētu baidīties izvēlēties un iegādāties arī tās pašas mēbeles. Starp citu, tieši šādi varam tikt arī pie izdevīgas un ērtas piegādes ar ienešanu mājoklī un novietošanu, kur vēlamies, kas mūs atbrīvo no papildu raizēm. 
Tāpat kā jebkurā veikalā, arī dīvāni internetā nopērkami ar garantiju. Tāpat tos iespējams iegādāties ar līzingu (ņemot vērā, ka ne vienmēr varam atļauties iegādāties noskatīto mēbeli par pilnu summu uzreiz). Tāpat ir arī citas priekšrocības, kas pieejamas gluži kā veikalā. Vienīgais mīnuss ir tas, ka nevaram aptaustīt preci uzreiz dzīvē. Tomēr tas nebūt nav pats galvenais, ja varam ieekonomēt nedaudz naudas, laiku un pūliņus, lai iegādātos to, kas mums nepieciešams, jo pie produktu apraksta pieejama visa informācija. Ja tai pievēršam uzmanību, tad noteikti nevilsimies.

Mēbeļu iegāde internetā nav nekas neparasts, tāpat kā dažādu citu preču iegāde internetā – cilvēki pie tā ir pieraduši un labprāt izvēlas interneta veikalu pakalpojumus, atzīstot, ka tā iepirkties bieži vien ir ērtāk un izdevīgāk! Galvenais ir izvēlēties uzticamus pārdevējus, piemēram, interneta veikalu 220.lv. Ienāc, apskati piedāvājumu un izvēlies vajadzīgo! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)