Banner 980x90

Liepājā aicinās uz tikšanos Muzeju nakts organizēšanā ieinteresētos sadarbības partnerus

Ventspils, 22.marts, LETA. Šodien plkst.17.30 Liepājas muzejs aicinās uz tikšanos akcijas "Muzeju nakts" organizēšanā ieinteresētos sadarbības partnerus, aģentūru LETA informēja muzeja pārstāve Zane Goldmane.

Interesenti aicināti uz tikšanos muzejā, lai apspriestu starptautiskās akcijas "Muzeju nakts 2017" programmu un aktivitātes Liepājā.

Akcija "Muzeju nakts 2017" notiks 20.maijā no plkst.19. Šī gada akcijas tēma ir "Laiks". Kā devīze Muzeju naktij izvēlēta Eduarda Veidenbauma dzejas rinda: "Laiks ātrāki steidzas kā vilciena rats", godinot dzejnieka 150.jubileju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)