Banner 980x90

Liepājā aiztur vīrieti par mēģinājumu ar ierocim līdzīgu priekšmetu aplaupīt ziedu veikalu

Ventspils, 12.okt., LETA. Policija aizturējusi vīrieti, kurš bija nozadzis automašīnas numura zīmes, degvielas uzpildes stacijā nesamaksājot iepildījis automašīnā degvielu, kā arī, piedraudot ar ierocim līdzīgu priekšmetu, mēģinājis aplaupīt ziedu veikalu Grobiņā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

7.oktobrī ap plkst.11 Liepājā, Eduarda Tisē ielā, konstatēts, ka kādai automašīnai nozagtas abas numura zīmes. Pēc tam konstatēts, ka, zagtās numura zīmes piestiprinājis pie savas automašīnas "Mercedes Benz", vīrietis devies uz degvielas uzpildes staciju Cukura ielā, kur iepildījis degvielu un aizbraucis nesamaksājot. Tajā pašā dienā plkst.16.50 vīrietis ieradies ziedu veikalā Grobiņā, kur, piedraudot ar ierocim līdzīgu priekšmetu, pieprasījis pārdevējai atvērt kasi un atdot naudu. Pārdevēja nav paklausījusi prasībai un, izbīlī kliedzot, iebēgusi palīgtelpā. Vīrietis devies prom bez laupījuma.

Pēc notikušā, kad vīrietis atgriezies Liepājā, ceļu policijas darbinieki viņu aizturējuši un nogādājuši policijas iecirknī, bet pēc tam slimnīcā narkotisko un psihotropo vielu ekspertīzes veikšanai.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess par laupīšanas mēģinājumu un zādzību. Vīrietim piemērots drošības līdzeklis – nodošana policijas uzraudzībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)