Banner 980x90

Liepājā atzīmē Starptautisko Veco ļaužu dienu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 1.oktobrī tiek svinēta Starptautiskā Veco ļaužu diena. Arī Liepājā ar vairākiem izklaidējošiem un izglītojošiem pasākumiem tā tiks atzīmēta abos Sociālā dienesta Pensionāru dienas centros un  Veco ļaužu dzīvojamā mājā, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā. 

Karostas Pensionāru dienas centrā seniori jau 27.septembrī bija pulcējušies uz muzikālu pasākumu, kurā uzstājās centra vokālais ansamblis  "Pīlādzītis".

Piektdien, 30.septembrī plkst.14.00 Liepājas Pensionāru biedrība Pensionāru dienas centrā Klaipēdas ielā 96a rīko  Senioru dienai veltītu kafijas pēcpusdienu, kurā uzstāsies centra vokālais ansamblis "Kurzemīte" un Andra Kristona grupa. 

Otrdien, 4.oktobrī plkst.13.00 seniorus uz tikšanos Dienas centrā Klaipēdas ielā aicina uztura speciāliste Jolanta Ozola no Rīgas, lai runātu par to, kā rudenī iesoļot ar labu veselību. 

Savukārt Veco ļaužu dzīvojamā mājā Senioru dienu atzīmēs 5.oktobrī plkst.13.00, kad ar koncertu " "Rudens ogle" viesosies PII "Saulīte" darbinieču ansamblis. Būs apskatāma arī mājas iedzīvotāju rokdarbu izstāde "Kamēr varu, tikmēr daru!"

1991.gada ANO Ģenerālā asambleja izsludinājusi 1. oktobri par Starptautisko veco ļaužu dienu. Tās mērķis pievērst sabiedrības uzmanību iedzīvotāju novecošanas problēmām un vientuļajiem vecajiem cilvēkiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)