Banner 980x90

Liepājā būs apskatāma fotogrāfa Agra Klestrova darbu izstāde "Triptihs"

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Ceturtdien, 8.septembrī, plkst.17.-- Liepājas muzeja ekspozīcijā "Liepāja okupāciju režīmos" K.Ukstiņa ielā 7/9 atklās fotogrāfa Agra Klestrova darbu izstādi "Triptihs", kurā apskatāmas fotogrāfijas, kas tapušas pēdējo piecu gadu laikā, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Liepājnieks, fotogrāfs Agris Klestrovs ir fotostudijas "FOTAST" biedrs un viens no aktīvākajiem ideju ģeneratoriem. Viņš ar fotogrāfiju un fotografēšanu aizrāvies jau kopš bērnības: "Kopā ar vecāko brāli ar tēva veco "Zenit" bildējām un pēc tam attīstījām bildes vannas istabā. Visu, ko māku, esmu apguvis pašmācības ceļā – daudz lasu, skatos, pētu, eksperimentēju un darbojos."

Izstāde "Triptihs" arī ir sava veida eksperiments, jauna izteiksmes veida, sajūtu un tehnikas meklējumi. Ideja par šāda veida izstādi tika pārdomāta vairākus gadus, kamēr tā no gaisā virmojošiem zibšņiem un sajūtām nokļuva uz papīra.

Triptihs būtība ir bilde, kas sadalīta trīs daļās, liekot mazliet citādāk paskatīties uz apkārtējo pasauli, sasaucoties ar foto pasaulē zināmo trešdaļu likumu, kas gan ir sagriezts savādākā gaismā izstādes bildēs. Lai gan Agrim Kletrovam patīk fotografēt portretus, aktus, šoreiz izstādē skatāmi tikai dabas skati un pilsētas ainas. 

Izstāde Liepājas muzeja ekspozīcijā "Liepāja okupāciju režīmos" skatāma no 8.septembra līdz 9. oktobrim. Ieeja izstādē bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)