Banner 980x90

Liepājā dibināts jauns basketbola klubs

Ventspils, 11.maijs, LETA. Liepājā nodibināta biedrība "Sporta klubs "Liepājas basketbols", aģentūru LETA informēja Liepājas Sporta pārvaldes sabiedrisko attiecību speciālists Mārtiņš Kirma.

Jaunās biedrības pamatuzdevums ir izveidot vienotu basketbola sistēmu Liepājā un attīstīt bērnu, jauniešu un pieaugušo spēlētāju izaugsmi, nodrošinot Liepāju ar augstākā līmeņa vīriešu un sieviešu profesionālajām komandām, kas pārstāvētu Liepāju Latvijas un starptautiskajā līmenī, skaidroja Kirma. Biedrības valdes priekšsēdētājs ir basketbola treneris Artūrs Štālbergs, kurš atgriezies Liepājā ar mērķi veidot stipru un stabilu basketbola organizāciju, kas palīdzētu attīstīt Liepājas basketbola talantus, veidojot profesionālās vīriešu un sieviešu komandas.

Biedrības dibinātāji norāda, ka skaidri saredzot esošās problēmas jaunatnes basketbola sistēmā, un sola ieguldīt darbu un resursus, lai Liepāja varētu lepoties ar Liepājas jaunatnes basketbola sasniegumiem Latvijas un pasaules mērogā, norādīja Kirma.

Jaunā sporta kluba vadība rīkos preses konferenci, lai plašāk informētu pat biedrības mērķiem un uzdevumiem. Preses konference notiks 14.maijā plkst.12.30 Liepājas Olimpiskajā centrā. Tajā piedalīsies biedrības "Sporta klubs "Liepājas basketbols" prezidents Jānis Vilnītis, biedrības valdes priekšsēdētājs Štālbergs, kluba dibinātāji un Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Atis Deksnis (LRA).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)