Banner 980x90

Liepājā izrādīs Latvijas simtgades filmas

Ventspils, 22.janv., LETA. Liepājas Latviešu biedrības namā līdz šī gada novembrim izrādīs vairāk nekā 15 latviešu pilnmetrāžas filmas, kas veltītas valsts simtgadei, aģentūru LETA informēja biedrības namā.

Sadarbībā ar Latvijas Kinematogrāfistu savienību liepājniekiem būs iespēja noskatīties filmu pirmizrādes no programmas "Latvijas filmas Latvijas simtgadei". Simtgades filmu cikla repertuārā tiks demonstrētas gan spēlfilmas, gan dokumentālās filmas.

Simtgades filmas biedrības nama kamerzālē paredzēts demonstrēt regulāri – vienu vai divas reizes mēnesī. Liepājas Latviešu biedrības nams šogad iegādājies jaunu digitālo projektoru ar platleņķa lēcu.

27.janvārī plkst.16 notiks Uģa Ultes un Mortena Travika veidotās dokumentālās filmas "Atbrīvošanas diena" seanss, bet 3.februārī plkst.16 un 4.februārī plkst.14 interesenti aicināti noskatīties režisores Ievas Ozoliņas dokumentālo filmu "Dotais lielums: mana māte".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)