Banner 980x90

Liepājā Līgo svētkus svinēs koncertestrādē "Pūt, vējiņi!"

Ventspils, 18.jūn., LETA. Liepājā Līgo svētku pasākums notiks koncertestrādē "Pūt, vējiņi!", aģentūru LETA informēja Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra pārstāve Linda Zajarska.

Pasākums 23.jūnijā sāksies plkst.20 ar Ogres Tautas teātra iestudēto latviešu Līgo svētku klasiku - Rūdolfa Blaumaņa izrādi "Skroderdienas Silmačos".

Plkst.22.30 koncertdārzā mūziķe Ieva Tālberga kopā ar muzikālo apvienību "Gan Gan" un līgotājiem iekurs svētku ugunskuru, bet plkst.23 sāksies Līgo nakts balle kopā ar grupu "Tālbraucēji". Svētku rīkotāji aicina līgotājus līdzi ņemt savu groziņu vai arī baudīt gardumus kafejnīcā koncertestrādes "Pūt, vējiņi!" dārzā.

Svētku pasākums plānots līdz plkst.4 Jāņu dienas rītā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)