Banner 980x90

Liepājā māte stiprā alkohola reibumā nespēj parūpēties par bērnu

Ventspils, 7.maijs, LETA. Liepājā kāda sieviete, būdama stiprā alkohola reibumā, nav varējusi parūpēties par savu bērnu, aģentūru LETA informēja Liepājas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

4.maijā ap plkst.17 Liepājas Pašvaldības policijā tika saņemts izsaukums par to, ka vienā no Oskara Kalpaka ielas namu pagalmiem atrodoties iereibusi sieviete ar mazu bērnu. Notikuma vietā aculiecinieki paskaidrojuši, ka pirms brīža sieviete reibuma stāvoklī esot uzkritusi bērnam, kurš atradās ratos, bet pēc tam devusies uz dzīvokli.

Apsekojot dzīvokli, konstatēts, ka tajā atrodas sieviete stiprā reibumā un viņas bērns. Dzīvoklī valdījusi liela nekārtība, apkārt mētājušās tukšas alkohola pudeles, kā arī bijis jūtams spēcīgs cigarešu dūmu aromāts. Tā kā 1991.gadā dzimusī bērna māte bija tādā reibuma stāvoklī, ka nespēja parūpēties par savu bērnu, viņš nodots radiniekiem. Par šo faktu sākta lietvedība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)