Banner 980x90

Liepājā norisināsies ikgadējās Brīvprātīgā darba dienas

Rīga, 3.okt., LETA. Lai veicinātu izpratni par brīvprātīgo darbu, Liepājā no 11.oktobra līdz 13.oktobrim norisināsies ikgadējās Brīvprātīgā darba dienas, kurās var iesaistīties ikviens atbilstoši savām prasmēm un iespējām, aģentūru LETA informēja Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļā.

Brīvprātīgā darba dienu laikā būs dažādas iespējas iesaistīties - tie, kuriem ir prasmes mākslā, mūzikā, ēst gatavošanā, spēļu organizēšanā vai jebkurā citā jomā - varēs novadīt kādu nodarbību vai sniegt koncertu. Tāpat, ja kādam ir personiskais transports, aicināti izvest ekskursijā pa Liepāju tos cilvēkus, kuri nav redzējuši pilsētas attālākas vietas. Savukārt citi aicināti palīdzēt teritoriju labiekārtošanā vai lapu grābšanā.

Liepājas pašvaldība aicina ikvienu interesentu izvēlēties kādu no brīvprātīgā darba iespējām un līdz 9.oktobrim pieteikties darbu veikšanai Sociālajā mājā, Flotes ielā 14, bērnudārzā "Sauleszaķis", Dienas centrā personām ar garīgās attīstības traucējumiem, bērnudārzā "Pasaciņa", Atkarību profilakses centrā, aprūpes centrā "Kurzeme", bērnudārzā "Zīļuks" un bērnudārzā "Pienenīte".

Šī būs jau devītā reize, kad liepājnieki tiek aicināti iesaistīties Brīvprātīgā darba dienās.

Brīvprātīgo dienas organizē Liepājas pašvaldības administrācija sadarbībā ar Liepājas "Europe Direct" informācijas centru, lai palīdzētu iestādēm un brīvprātīgajiem rast ceļu vienam pie otra un lai abu pušu starpā izveidotos pastāvīga ilgtermiņa sadarbība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)