Banner 980x90

Liepājā norisināsies Nakts peldējums

Ventspils, 22.sept., LETA. Eiropas sporta nedēļas noslēgumā 30.septembrī Liepājas Olimpiskā centra peldbaseinā norisināsies Nakts peldējums, aģentūru LETA informēja Liepājas Sporta pārvaldes pārstāvis Mārtiņš Kirma.

Nakts peldējums ir pasākums visa vecuma aktīva dzīvesveida piekritējiem, kurā apmeklētājiem būs ne vien iespēja izbaudīt peldēšanas burvību naksnīgā apgaismojumā, bet arī veikt vienu no stafetes peldējuma posmiem mūzikas un naktsklubu gaismu pavadībā un sniegt savu artavu jauna garākās stafetes peldējuma rekorda sasniegšanā. Sasniedzot finišu, katrs stafetes posma dalībnieks saņems diplomu ar savu distancē pavadīto laiku.

Peldbaseinā doties mudinās dažādu profesiju pārstāvji – Latvijas Universitātes asociētais profesors Ivars Ījabs, Latvijas Radio raidījumu vadītājs Elvis Jansons, Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio raidījumu vadītājs Jānis Krops, kustības "Ghetto Games" vadītājs Raimonds Elbakjans, futbolists Edgars Gauračs, kā arī arhitekts un garo distanču skrējējs Dins Vecāns.

Nakts peldējuma galvenais vadmotīvs ir popularizēt peldēšanu kā veselīgu un jautru fizisko nodarbi, kas ir piemērota ikvienam – neatkarīgi no vecuma, dzimuma un fiziskās sagatavotības.

Pirmie dalībnieku starti paredzēti plkst.20.30.

Iepriekšēja reģistrācija Nakts peldējumam iespējama pasākuma mājaslapā "Naktspeldejums.lv", kur interesentam jāizvēlas distance un vēlamais starta laiks.

Nakts peldējumu Latvijas mērogā jau trešo gadu pēc kārtas organizē Latvijas Peldēšanas federācija sadarbībā ar Latvijas Sporta federāciju padomi un reģionālajiem partneriem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)