Banner 980x90

Liepājā notiks IT profesionāļu tīklošanās pasākums "IT Waffle Meetup"

Rīga, 15.aug., LETA. Šodien Liepājā notiks informāciju tehnoloģiju (IT) profesionāļu tīklošanās pasākums "IT Waffle Meetup", aģentūru LETA informēja "IT Waffle Meetup" idejas autore un organizētāja Agate Ambulte.

Tikšanās notiks plkst.18 kopstrādes birojā "Coworking Liepaja", ceturtajā stāvā, Vecajā Ostmalā 24.

"IT Waffle Meetup" laikā ar pieredzes stāstu dalīsies interaktīvās vizualizācijas uzņēmumu "Giraffe Visual" un "Giraffe360" dibinātājs un vadītājs Mikus Opelts, kurš studiju laikā nodibināja un vadīja savu IT uzņēmumu.

Patlaban "Giraffe360" izstrādā un ražo tehnoloģijas, kas ļauj jebkuram cilvēkam skenēt un fotografēt telpu, tādā veidā iegūstot virtuālo tūri, fotogrāfiju un plānojumu.

Par aktualitātēm IT jomā stāstīs čatbotu uzņēmuma "Botwiser" dibinātājs un vadītājs Kārlis Skuja. "Botwiser" piedāvā risinājumus, kas ļauj uzņēmumiem uzlabot un automatizēt komunikāciju ar klientiem, izmantojot "Bot-as-a-Service" jeb "BaaS" platformu, kas darbojas ar mākslīgā intelekta un čatbotu tehnoloģiju visam pamatā.

Tikšanās turpinājumā Kristaps Rāvalds demonstrēs un stāstīs par virtuālās realitātes sistēmas izstrādes procesu "Google Cardboard" platformā.

Uz "IT Waffle Meetup" aicināti interesenti, kas vēlas pilnveidoties virtuālajā realitātē.

Kā ziņots, jūnijā Liepājā notika pirmais "IT Waffle Meetup".

"IT Waffle Meetup" tikšanās mērķis ir, ēdot vafeles, veicināt IT sfēras pārstāvju iepazīšanos un pieredzes apmainīšanos.

Turpmāk tikšanās ir plānota kā ikmēneša pasākums IT nozares pārstāvjiem, kas arī turpmāk dalīsies pozitīvās pieredzes un neveiksmes stāstos, kā arī prezentēs jaunās IT ierīces.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)