Banner 980x90

Liepājā notiks Latvijas dzimšanas dienai veltīts koncerts "Zibsnī zvaigznes..."

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ceturtdien, 17.novembrī, plkst.18.00 koncertzāles "Lielais dzintars" Lielajā zālē notiks Latvijas dzimšanas dienai veltīts koncerts "Zibsnī zvaigznes...", ko sagatavojuši Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas audzēkņi un pedagogi, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Programma veidota ļoti krāsaina un daudzveidīga: sākot ar spilgtiem akadēmiskās mūzikas piemēriem, līdz pat mūsdienīgām džeza aranžijām - grupas Līvi, Ulda Marhilēviča, Zigmara Liepiņa un  Renāra Kaupera kompozīcijām. Uz skatuves ar individuāliem priekšnesumierm uzstāsies gan labākie skolas audzēkņi, kas izturējuši nopietnu atlasi dalībai koncertā, gan arī lielie kolektīvi - simfoniskais orķestris, meiteņu un zēnu kori, junioru bends un Melngaiļskolas bigbends. Kopā ar audzēkņiem muzicēs arī skolas lepnums - jaunie, enerģiskie, talantīgie un daudzsološie pedagogi Rustams Bagirovs, Jānis Ivuškāns, Andris Kontauts, Dzintars Beitāns, Normunds Kalniņš u.c.

Visi interesenti Lielajā dzintarā tiek gaidīti jau no plkst.17.00, kad mākslas jomas skolotāju vadībā būs iespējams izgatavot visdažādāko formu svētku rotājumus.

Biļetes uz svētku koncertu par simbolisku cenu pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv".

Koncerta īstenošanu atbalsta Liepājas pilsētas Kultūras pārvalde.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)