Banner 980x90

Liepājā notiks meistarklase par portretu fotografēšanu sarežģītos gaismas apstākļos

Ventspils, 17.okt., LETA. 20.oktobrī plkst.17 Liepājas muzejā notiks fotogrāfa un foto žurnālista Aigara Hibnera meistarklase "Portretu fotografēšana sarežģītos gaismas apstākļos", aģentūru LETA informēja muzeja pārstāve Maruta Eistere.

Meistarklases dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar fotogrāfa darbam nepieciešamo aparatūru un apgūt gaismas izmantošanu, fotografējot portretus, tāpēc vēlams ņemt līdzi savu fotokameru.

Savukārt jau trešdien, 18.oktobrī, plkst.17.30 Liepājas muzejā paredzēta tikšanās ar Hibneru. Fotogrāfs iepazīstinās ar savu radošo darbu, tostarp muzejā pašlaik skatāmo izstādi "Personības", daloties stāstos par izstādes fotogrāfiju tapšanu, sadarbību ar Liepājas teātri un viņa foto grāmatas "Liepājas teātris" veidošanu.

Liepājas muzejā līdz 29.oktobrim skatāma Hibnera personālizstāde "Personības". Tajā iekļautas fotogrāfijas, kas tapušas pēdējo desmit gadu laikā. Fotogrāfijās redzami aktieri, režisori, muzikanti, rakstnieki, mākslinieki un citu jomu pārstāvji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)