Banner 980x90

Liepājā notiks neformāla mājražotāju tikšanās

Liepāja, 28.marts, LETA. Liepājā 30.martā notiks neformāla mājražotāju tikšanās, Rietumu Radio informēja SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra" Liepājas nodaļas uzņēmējdarbības konsultants Aleksejs Kačanovs

Tikšanās notiks SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra" Liepājas nodaļas telpās Bāriņu ielā 15.

Pārtikas veterinārā dienesta pārstāvis pastāstīs par aktualitātēm mājražotājiem, SIA "Liepājas Latviešu biedrības nams" kultūras projektu vadītāja Madara Pūķe stāstīs par biedrības nama un biedrības "ETNO Liepāja" 2017.gadā plānotajiem pasākumiem, kuros var piedalīties vietējie mājražotāji un dalīsies pieredzē par lietām kas ir svarīgas un kam ir jāpievērš uzmanība, piedaloties pasākumos.

Savukārt Kačanovs informēs par dažādām apmācību iespējām, iespēju piedalīties izstādē "Rīga Food 2017" un citu aktuālu informāciju. Pasākums tiek rīkots Valsts Lauku tīkla aktivitātes "Vietējo lauksaimniecības produkcijas ražotāju un pārstrādātāju atbalsta programma" ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)