Banner 980x90

Liepājā notiks seminārs par aktualitātēm jaunajā mācību gadā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 19.augustā Liepājas Valsts tehnikumā notiks informatīvs seminārs, kurā Valsts izglītības satura centra (VISC) vadītājs Guntars Catlaks informēs izglītības jomas speciālistus par aktualitātēm 2016./2017.mācību gadā.

Kā aģentūra LETA uzzināja VISC, Catlaks skaidros gaidāmās izmaiņas mācību saturā, informēs par gatavošanos kompetenču pieejas izstrādei mācību procesā, audzināšanas vadlīniju lomu un nozīmi, kā arī runās par digitālās un mediju kompetences jautājumiem, tostarp Datorikas pilotprojekta pirmā gada rezultātiem un turpinājumu 2016./2017.mācību gadā.

Līdzīgs seminārs 24.augustā notiks Daugavpils Būvniecības tehnikumā, 25.augustā - Aizkraukles pilsētas kultūras namā, bet 26.augustā - Rīgas Valsts tehnikumā.

Seminārā piedalīsies Izglītības un zinātnes ministrijas, VISC un Izglītības kvalitātes valsts dienesta pārstāvji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)