Banner 980x90

Liepājā notiks seminārs par veloinfrastruktūras attīstību

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Otrdien, 30.augustā, un trešdien, 31.augustā, Liepājā notiks starptautisks seminārs par veloinfrastruktūras un piekrastes velomaršruta "EiroVelo 13" attīstību Latvijā, aģentūru LETA informēja Vidzemes Tūrisma asociācijas biroja vadītāja un projekta "Iron Curtain Trail Experience" sabiedrisko attiecību speciāliste Anna Praliča.

Seminārā, ko organizē Vidzemes Tūrisma asociācija sadarbībā ar Eiropas Riteņbraucēju federāciju un Liepājas pilsētas domi, piedalīsies Eiropas Parlamenta (EP) Transporta un tūrisma komitejas priekšsēdētājs Mihaels Krāmers, EP deputāts Roberts Zīle (VL-TB/LNNK), Eiropas Riteņbraucēju federācijas vadība, valsts un pašvaldību pārstāvji, kā arī Eiropas Savienības projekta "EiroVelo 13 - Iron Curtain Trail Experience" partneri no Ungārijas, Beļģijas, Polijas, Austrijas, Čehijas, Slovākijas un Latvijas.

Vidzemes Tūrisma asociācija aicina visas iesaistītās un ieinteresētās puses, kā arī preses un mediju pārstāvjus piedalīties kopīgā tikšanās pasākumā otrdien, 30.augustā, no plkst.9.30 līdz plkst.12.00 Liepājas pilsētas domes telpās, lai pārrunātu veloinfrastruktūras attīstības jautājumus un "EiroVelo 13" nozīmi Latvijā. Tikšanās laikā Krāmers prezentēs jaunāko no "EiroVelo 13" grāmatām, kas veltīta Baltijas jūras piekrastei maršrutā no Rīgas līdz Lībekai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)