Banner 980x90

Liepājā notiks zinātniskā konference par Latvijas brīvības cīņām

Ventspils, 17.janv., LETA. Liepājas muzejā aprīlī norisināsies zinātniskā konference "Liepāja Latvijas Neatkarības karā, 1918-1920", aģentūru LETA informēja muzeja vēsturniece Inna Gīle.

Konferences mērķis ir veicināt pētījumus par dažādām ar Liepāju un tās apkārtni saistītām norisēm un procesiem Latvijas Neatkarības kara laikā. Tematiskās vadlīnijas ietver politiku, militāro un sociālo sfēru, kuģniecību, kultūru, mākslu, kultūras pieminekļu aizsardzību, kā arī vēstures palīgzinātnes.

Konference norisināsies 26.aprīlī un 27.aprīlī.

Liepājas muzejs aicina līdz 1.martam pieteikties dalībniekus, kuri vēlas lasīt referātus par konferences tēmu. Nolasītie referāti tiks publicēti konferences rakstu krājumā. Tiem jābūt oriģināliem un iepriekš nepublicētiem. Par pētījuma publicēšanu konferences izdevumā paredzēts honorārs. Dalībnieka anketa pieejama Liepājas muzeja mājaslapā.

Konferences dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ Liepājas muzejs patur tiesības izraudzīties tos referātus, kuri visvairāk atbilst konferences mērķim un tematam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)