Banner 980x90

Liepājā par alkohola pirkšanu nepilngadīgajiem aizturēts vīrietis

Rīga, 9.sept., LETA. Aizvadītās nedēļas nogalē Liepājā aizturēts kāds vīrietis, kurš ir pircis alkoholisko dzērienus nepilngadīgajiem, aģentūru LETA informēja Liepājas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Par to, ka vienā no tirdzniecības vietām Klaipēdas ielā kāda persona pērk alkoholiskos dzērienus nepilngadīgām personām, policijai ziņojis kāds aculiecinieks. 

"Ierodoties notikuma vietā, tika pamanīts aprakstam atbilstošais vīrietis. Veicot pārrunas, vīrietis atzina, ka esot iegādājies alkoholiskos dzērienus un nodevis tos nepilngadīgajām personām lietošanai," notikumu aprakstīja Vārpiņš. 

1963.gadā dzimušajam vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols pēc Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 172.panta trešās daļas. Par šādu pārkāpumu izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu līdz 140 eiro.

Tāpat Klaipēdas ielā atrasts kāds narkotiskās vielas lietojis vīrietis. Viņš gulēja uz ielas, bet pēc pamodināšanas atzina, ka ir lietojis narkotiskās vielas. 1980.gadā dzimušais vīrietis nodots mediķu aprūpē, kuri viņu nogādāja ārstniecības iestādē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)