Banner 980x90

Liepājā pašvaldības policija stipri iereibušam vīrietim atsavina šaujamierocim līdzīgu priekšmetu

Rīga, 26.okt., LETA. Vakar Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki, patrulējot Jūras ielā, kādam stipri iereibušam vīrietim atsavinājuši šaujamierocim līdzīgu priekšmetu, aģentūru LETA informēja pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Patrulēšanas laikā policijas darbinieki Jūras ielā ievēroja uz soliņa sēdošu vīrieti, kurš, kā izskatījās, sarunājās ar sevi un vicināja rokas. Vēršoties pie vīrieša, lai pārliecinātos, ka viņam nav vajadzīga palīdzība, tika konstatēts, ka vīrietis atrodas stiprā reibumā.

Sarunājoties ar vīrieti, policijas darbinieki ievēroja, ka zem atvērtas virsjakas viņam atrodas plecu josta ar ieroču maksti, kurā atradās šaujamierocim līdzīgs priekšmets. Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki nekavējoties atņēma ierocim līdzīgo priekšmetu, lai novērstu iespējamo apdraudējumu apkārtējiem.

Ņemot vērā to, ka 1969.gadā dzimušais vīrietis bija stiprā reibuma stāvoklī, viņš tika nogādāts Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas Pagaidu turēšanas telpās atskurbšanai, pēc kuras viņš un ierocim līdzīgais priekšmets tika nogādāts Valsts policijā lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)