Banner 980x90

Liepājā pieejami 17 600 eiro daudzdzīvokļu māju atkritumu sētiņu izveidei

Jelgava, 13.aug., LETA. Līdzfinansējuma saņemšanai daudzdzīvokļu dzīvojamo māju atkritumu sētiņu izveidei Liepājas pašvaldības izsludinātajā projektu konkursa trešajā kārtā pieejami 17 600 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Konkurss tiek organizēts, lai uzlabotu iedzīvotāju dzīves vides kvalitāti un veicinātu dalītās atkritumu vākšanas sistēmas ieviešanu. Iedzīvotāji savus projektus var iesniegt līdz 5.oktobrim.

Konkursa pirmajās divās kārtās projektus iesniedza dzīvokļu īpašnieku biedrības "Četri vītoli", "Jūras 5" un namu apsaimniekotājs SIA "Namu serviss Apse", kas saņēma maksimālo līdzfinansējumu - 800 eiro katrs.

Pašvaldība projektu konkursā līdzfinansējumu piešķir sadzīves atkritumu savākšanas punktu izveidei 50% apmērā no būvniecības un būvniecības dokumentācijas sagatavošanas izmaksām, bet ne vairāk par 800 eiro.

Uz līdzfinansējumu var pretendēt daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas, kuru kopējā platība ir vienāda vai lielāka par 1000 kvadrātmetriem, kā arī ēkas, kuras ir ieguvušas titulu "Sakoptākais nams" un kuru platība ir vienāda vai lielāka par 800 kvadrātmetriem.

Arī divu vai vairāku daudzdzīvokļu dzīvojamo māju dzīvokļu īpašnieku kopības var vienoties par kopīgu projekta iesniegšanu. Līdzfinansējumu rindas kārtībā saņems ikviena daudzdzīvokļu māja, kura būs aizpildījusi pieteikuma formu un izpildījusi konkursa prasības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)